- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Helló!
Most akkor mivan? Jó vagy rossz?Esetleg mindkettő? Fontos lenne, atyám gondolkodik egy ilyen vételén.
Én sem értem, h. fél milás HT-hez miért ezt a huculli hangfalrendszert vetted. Vagy a maradékból csak eredeti DVD-ket vásárolsz?
Érdekes az is, hogy többen említitek a 3600-as ilyen-olyan problémáját. Nekem nem zörög, nem csörög, feles hangerő fölött sem torzít (az is igaz, h. csak párszor próbáltam, mert képtelenség hosszabb ideig megmaradni mellette akkor).
Üdv G. -
Geli
senior tag
Te egy 500ezres házimozihoz 28ért veszel hangfalrendszert??
ez nekem kissé furcsa...
nem azért,ez a legjobb vétel 50alatt, de 140ért olyan rendszert lehet összerakni erölködőből,meg külön hangfalakból hogy összehugyozod magad
A maradék ~400ból veszel tv-t?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
CortezX
aktív tag
Az enyém elvileg pénteken lesz meg. Most akkor jobb vagy rosszabb az 5000-esben a mély? Mert nekem ebből az jött le hogy ''FOS'', de hangosabb és nem torzít maxon se.
Nekem nem az a lényeg hogy szétkapja a házat hanem hogy tisztán és szépen szóljon és viszonylag ''hangosan''.
Azért majd lécci írd meg holnap hogy a Pio DVD-vel mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest