Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Én próbáltam a Magnattal is, sz erősítő hibáit brutálisan kimutatta, de nem jöttek meg a mélyek.
Amúgy ezt az impedancia dolgot én még mindig nem értem (igaz nem sok időm volt még utánanézni). Ugye az az elterjedt nézet, hogy a kisebb impedanciát nehezebb hajtani. Ami érthető is az Ohm tv értelmében, hogy ugyanazon fesz. szint teljesítéséhez nagyobb áram kell, és ezzel együtt nagyobb teljesítmény is szükségeltetik. Akkor hogy is van ez? Miért raknak a kocsikba 2-4 ohmosokat? Én azt se láttam be eddig hogy nehezebb hajtani, mert minden általam eddig használt erősítő hasonlóan viselkedett 4 és 8 ohmos hangszórókkal.
Aktív témák
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest