Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lord_B_
tag
ez a link voltmár?
http://www.nvidia.com/content/forcewithin/us/download.asp
Itt van elméletileg minden UpToDate final kiadás a témával kapcsolatban, -
_Lord_B_
tag
Egy 8800 gt egymagában kb 10% lassab mint egy Videokártya + Agei PhysX kártya.
Persze felbontásol és Videokártya terheléstöl függ. Én pl 1920*1200 ban teszteltem, haver PhysX kártyájával aki el akarja adni mostmár
Amivel elindul az nVidia ott nekem max 20% volt a lemaradásomha megcsinálják és pachelik a játékokat akkor SLI-be rakok két 8800 gt -t
jah igen:WinXp 32bit
4 gbram (3,25 gbram)
Q6600@ 3000 mhz
MSI 8800 Gt -
_Lord_B_
tag
Na akkor upToDate Driverek:
Ut3: A physX mappok HW támogatás nélkül kb 20 fps, HW támogatással 50-60
3 bottal, mivel 10 bottal sem lassabb, de szétfagy...
GRAW 1: nem megy a HW támogatás nálam
GRAW 2: lehetőség van kiválasztani a HW támogatást, de inditásnél kifagy
CELL FACTOR: Nem lehet bekapcsolni a HW támogatásta rendszer nálam joval lassabban bootolt, + a Graw 1 és 2 is mérföldekkel kevesebb FPSel ment... a Graw 2 ha jol emléxem 1920*1200 gond nélkül ment de most totál játszhatatlan lett...
HW: 8800Gt | Q6600 @ def | 4Gb ram
-
_Lord_B_
tag
Én még csak ut3 alatt probáltam, ott 8800gt vel a physX map ~ 50 fps el megy 1920*1200ban, minden maxon. Igaz mind a négy mag közel 70-80% terhelésen megy
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus #332 üzenetére
há igen, meg nem is.
Nem haszontalan mert sok esetben a fizikai számitásoknál és itt nem a játékokra gondolok a videokártya tétlenül áll. A jelenlegi kártyák elé erőssek ahhoz, hogy számolják a fizikát, természetesen ez már a teljesitmény rovására megy mondjuk egy játék alatt, kevesebb FPS jobb fizika. Bár ez is kérdéses, mert nekem pl a CS Source 1920*1200 ben 8xAA és 16AF jóval 100 fps fölött van, néhol 400 is, de 100 alá nem esik. Ha mondjuk jobb fizikát kapok, de csak 60 fps el megy a játék már megérte mindenkinek. (Persze ez egy rossz példa mert a Source a havoc enginet használja)
A legjobb teljesitmény érdekébe még mindig kell a PhysX kártya.
És az nvidiának mindenképpen megéri, hogy a driver menjen az ATI kártyákon is, mert minnél több kártya támogatja annál valószinübb, hogy inkább PhysX fizikai motort épitenek a játékokba a fejlesztől és nem pl havoc engint... de ez már egy másik történet...Szoval mindenképpen van értelme, ha pedig nagyon nem megy a game az emulácoóval akkor pedig ki lehet kapcsolni. Szerintem mindenképpen erős vas kell hozzá, x8xx as széria szerintem, egy x6xx -al szerintem nem fog csodákat produkálni
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus #328 üzenetére
?
A PhysX csak a PhysX kártyákon van alapból. Az nvidia 8 as szeriátol felfele csak Fizikai számolási támogatást nyujt a kártya, ami tehermentesítheti a CPU-t, vagy elhitetheti a rendszerreeddel, hogy fel van vértezve PhysX kártyával, pedig mégsem.Szoval alapvetően egyik kártya sem rendelkezik PhysX integrált kártyával..
-
_Lord_B_
tag
8800 Gt-m van jelenleg, az adatlapomon a régi gépem van még.
Pista alatt probáltam, a Driverben minden Ok, szerinte tökéletesen megy. A Vantage is tökéletesen fut és szépen felmennek a végén a számok
de ha bekapcsolom a HW physXicset a játékban, akkor ujraindul, de nem kapcsolja be a támogatást...
Mleyik driverrel probáltad?most olvasom, hogy belassul, elméletileg aki valahogy meghackolta, neki viszonylag ~40FPS en ment.
Nálam q6600@3200 8800GT OC vel, 2 bottal 25 és 30 FPS között ingadozik, ha megindlnak a dobozok akkor pedig 14 FPS.
Ha a game Optionsban nem kapcsoltad be a HW támogatást akkor csak SW modban játszottál, alapértelmezetten ki van kapcsolva -
_Lord_B_
tag
válasz
janos666 #295 üzenetére
X2 sen csak azért gondolkodtan mert nagykerben a Galaxy PCIe 9800GX2 DDR3 1GB DDVI/HDMI 50e+áfa, és 1920*1200 ban a 8800gt néhol már megadja magát...
Radeon meg kérdéses, mert ez a PhysX érdkel, nagyon is. Pl Cellfactor. amit imádok, de állati lassan megy nálamHa azon is engedélyezve lesz a meghajtó akkor 4870-t valasztanam. gtx260 és a gtx280 is elég drága még. ááá, aszem kivárok.
Szerintem Nvidia $$$ fogja átadni az ATInak a meghajtókat(remélem)
-
_Lord_B_
tag
Nem tudjátok, hogy a Sima GeForce_177.40 mellé melyik Agei drivert kell felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest