- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
nem jo megfogalmazas hogy csalas de nem realis az eredmeny. mert a cpu tesztnel alig van a vganak dolga es ezert tud rednesen fizikat szamolni. de egy valos jatekban ahol 3dt is alig birja szegeny kiszamolni akkor a nyakaba akasztunk meg egy kis fizikat is akkor konnyen megfekudhet sebessegugyileg. mig ebbol a vantage tesztbol az jon le hogy 3X gyorsabb lesz a fizikaban.ezert nem biztos hogy jo hogy beleszamit az osszpontszamba. mert ha lenne egy olyan hogy fizikai score ami ad egy erteket az jo de abba a szamba nem kellene hogy beletartozzon amit mindenki osszehasonlitgat mert csaloka eredmenyek jonnek ki.
-
ityam
őstag
válasz
janos666 #126 üzenetére
Köszi.
Van valahol egy teszt hogy egy atlag ut mopon mennyit gyorsul ezzel a moddolt driverrel egy 8800Gt.
Én speciel egy 9600GSO OCvel probalnam ki ha érdemes. bár mostansag UTvel nem jáccottam más játék meg nem nagyon használja szerintem amivel jáccok. Ha valami meg nem használja akkor gondolom egy grammal sem gyorsabb.
A vantage pontszám meg annyira nem vonz.amugy ezzel az össz pontszám is növekszik vagy csak a cpu pontszám?
csak hogy mennyire fogja megkutyulni a vantage eredmenyeket hogy ki hasznalja a moddolt driveres kartyakat es ki a sima alap regebbi driver vagy nem bekapcsolt fizikai gyorsitast. -
ityam
őstag
azok a jatekok amik hasznaljak a physixet azokrol mintha anno azt hallottam volna hogy gyorsabb nem lett a game csak jobbakk lettek egy par effektel. most hogy a vga szamolasi sebessegebol meg pluszba veszunk el hogy tudjon fizikat is szamolni az nem lassitja be tulsagosan a jatekokat amik egyebkent is soxor inkabb vga limitesek?
mert a vganak megvan a maga keresztje a 3d szamolasaval es meg nem tudom mennyire jo a fizikat is rabizni. vagy hulyeseg amit mondok? esetleg kulon aramkoroket hasznal a fizikai szamitasokhoz? nem tartom valoszinunek hogy a 3d szamitasi sebesseget ne fogna vissza.
velemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Sapphire R7 250 1GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest