- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #3277 üzenetére
Lam vak tyuk is talal szemet.
1. Catalyst 12.11 beta6 (rendszergazdakent)
2. Reboot
3. GeForce 285.62 driver (rendszergazdakent)
4. Reboot
5. Hybrid-PhysX-mod-1.05ff (rendszergazdakent)Pontosan 5 lepes 2 reboottal
gpuz azt irja fiziksz pipa be a radeon alatt. Tesztelni most mar nem fogom mert mindjart lerohadok a szekrol, de remelem sikerult
-
DeathAdder
veterán
Valaki elmondana nekem legyen szives, hogy hogyan kell beallitani ezt a fizikszet? (7850+9600gt)
Kora este ota olvasgatok, kisezer blog van rola, de meg mindig nem ertem, hogy mit hogyan kell csinalni, de szerintem 5 mondtatba le lehetne irni, feketen-feheren.
Melyik nv drivert szedjem le?
Melyik fiziksz drajvert szedjem le?
Melyikkel patcheljek?
Mit csinaljak peccseles utan?Nagyon kezdek mar ideges lenni, 3x huzom fel a win-t egymas utan es meg mindig ugyanott tartok.
Nem ertem akkor sem. Fel eve kb. felraktam a 6970 melle a nv drivert ,majd futtattam az 1.04 patchet es ennyi volt az egesz.
Azota miben valtozott?? Es melyik drivereket tegyem fel?
Annyira bugos a win ettol a ket drivertol, hogy az nemigaz. Meg a jobb klikk sem akar bejonni az asztalonA 260.89 drivert tettem fel, gpuz-ben meg csak ki sincs pipalva a fiziksz meg a cuda. Erdekes, hogy ugyanezzel a driverrel meg kivolt pipalva mind a ketto a fel oraval elobbi windowsomon
Szoval mostmar tenyleg semmit nem ertek(bocs az ekezetekert, de meg a nyelv sincs beallitva annyira friss a win, csak ez a hulye fiziksz miatt telepitgetem es eszem a kaksit mar sok-sok ora hosszaja
)
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Nem mukodik a PhysX-em
Eloszor felraktam az 5870 drivert, majd a legujabb NV 260.99 drivert (9600GT). Ujrainditottam,es elinditottam az 1.04ff Patchet.
Allitolag Ennyi kell hogy legyen..
De nekem nem csinal semmit sem az NV kartya, 0%-on van,es nem dologzik ahol dolgoznia kellene (Mafia II-nel teszteltem)Valami otlet,kell meg valamit csinalni?
-
DeathAdder
veterán
Helllósztok!
Kérdezném,hogy kartyat rakhatok az 5870 (esetleg 5870 CF) melle physx-re ,hogy jo legyen?
egy 9600GT eleg lenne? azert mert olyat tudnek "bizniszelni" egyik tavolabbi kolegamtol szinte ingyen..De ha azt mondjatok NEM jo, akkor inkabb valami erosebb, De milyen?
-
DeathAdder
veterán
válasz
pottyantós #2521 üzenetére
Koszi a gyors valaszt
Tehat leszedem/telepitem a legujabb 1.04ff patch-et.
de meg mindig nem ertem (bocs az ertetlenkedesert,de nem vilagos)..
eza Patch Physx driver akar lenni,igaz? (1.04ff patch)
akkor ezutan mar csak a legujabb Radeon driver kell, es megis vagyok? -
DeathAdder
veterán
Hali.
A rokonomnak rakok ossze egy gepet (5870 lesz benne,es CF/SLI kommpatibilis lap), es erdeklodnek, hogya teszunk melle egy Physx kartyat akkor mi a teendo?Tehat az alapoktol!:
1. slot =5870
2. slot=valami physx VGAAmit nem tudok:
1- ezeket ossze kell kotni CF/SLI hiddal?
2- hogyan fogom tudni Aktivalni a Physx-et? (a legujabb ATI driverbe lehet?) Vagy hogyan kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS ROG 3070
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest