Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Van 1 Clutch nevezetű játék ami physx-et használ valószínűleg, de játékon belül nem lehet ezt kikapcsolni, lehet tévedek de frapsal mérve nekem 150 körüli az fps, és lagol a játék csak úgy, be be szaggat elsősorban fordulásnál.
Ati kártyám van 4830-as , és ezzel simán kéne futnia. Vertikális szinkront bekapcsolva nagyon durván elkezd szaggatni.
Az érdekelne, hogy valahogy ki lehet e kapcsolni a physx-et szoftveresen ha játékba nem is lehet, vagy ez lehet a probléma vagy mi lehet?
Már raktam több féle drivert, meg patch-et is a játékhoz de az se segített. Nem értem mi lehet a baj, más játéknál még nem volt ilyen gondom soha!
Szóval a játék neve, Clutch - Armageddon Riders.
Remélem tud valaki valami megoldást, mert szivesen játszanék a játékkal de így nagyon nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest