- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Értem és köszi. Mondjuk engem nem különösebben izgat ez a physx, legtöbbször enélkül játszottam.
Még nincs meg a kártya, csak ez lesz a későbbiekben, kényszerből, mert az előző 8800 gts 640 mb vga ram hibás lett és erre fogom cserélni. Tudom, hogy a cpu gyengécske már, de erre a konfigra én már nem költök, majd a bulldozer utána szeretnék új konfigot és akkor viszem tovább az új vga-t. -
polonic
félisten
Ezt a vacak physx-et, fel kell tenni akkor is, ha amd kártyát használok és olyan játékkal akarok játszani, ami physx támogatással bír?
-
polonic
félisten
El akarok indítani egy játékot. Erre ez a hiba jön ki. Pedig fel van telepítve.
Ilyenkor azt kell csinálni, hogy uninstallálom a physx-et és újra felteszem. De ez már roppant idegesítő, hogy szinte mindig ezt kell csinálni.
Miért van ez?
Ja és legjobb meg az, hogy most már uninstallálni sem lehet, rákkattintok és nem indul el az uninstall app. -
polonic
félisten
Mióta a physx benne van a geforce driverben azóta katasztrófa ez az egész install dolog. Elindul a telepítő, úgy tűnik minden rendben felmegy erre a végén azt írja ki, hogy a rendszer nem változott, és ténylegnem. Kb hármoszor kell lefuttatni az egészet amikor jó lesz, meg olyan is van, hogy újra kell indítani és csak akkor települ fel. physx nélkül eddig mindig normálisan installálódott. Kiszedni meg a physx-t install procedúráját nem lehet, vagy ha igen, hogy a búbánatba.
os: vista 32 bit, friss szűz oprendszernél is ezt csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest