- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
marositech #3035 üzenetére
Oks, köszi! Igazából GTX260-at már nem zsúfolnék be mellé. Max egy ilyen 9600 GT/9800 GT-re gondoltam, abból is valami passzívra - nagyon szellős a házam így kézenfekvő lenne. Egy 260-t már a tápomra sem bíznék rá pluszban, meg talán nem ér annyit az egész amennyivel többet fogyasztana a gép.
Épp ezzel kapcsolatos lenne még a következő kérdésem. Lehet arról tudni, hogy pusztán physx-re használt vga fogyasztása kb. hogyan alakul? Akörül van mintha grafikára használnánk, vagy alatta marad? Új tápra biztosan nem ruháznék be, így ha vennék is valamilyen physx kártyát, csak olyat szeretnék amit a jelenlegi is elbír. -
pcsabat
őstag
Sziasztok! GTX 460 mellé milyen kaliberű geforce-t ajánlanátok physx-re? Egy 8600 GT elegendő lenne/gyorsítana valamennyit physx alkalmazásokban?
-
pcsabat
őstag
A 8400gs-t olyan 7k körül néztem újonnan is, de valószínűleg 8600Gt lesz belőle. Igazából célom az hogy lehetőleg minél kisebb legyen a fogyasztás és a hőtermelés be a házba mert az van elég
, sajna a 8600gt-t sem támogatja a driver, de az újabbak remélhetőleg fogják.
Igazából azért érdekel a physx mert jön ki néhány játék ami támogatja jövő év elején és kíváncsi leszek rájuk nagyon, a mirrors edge physx videója nagyon ígéretes...
-
pcsabat
őstag
Igen legújabbal a 180.48-al, ezért nem is értem, de annyira nem bánt a dolog. Korábban 9600gt-vel használtam már a badaboom-ot, azzal nem volt gond és kíváncsi lettem volna hogy az a +64 stream processor mennyit dob a sebességen.
Tényleg még egy kérdésem lenne: a 8400gs elegendő lenne physx-hez a 8800gtx mellé? Nem akarok sokat költeni kis kártyára és ha elég hozzá maradok annál, csak az nvidia is úgy gondolhatná hogy ad ki egy olyan jó drivert mint ez a legújabb ami támogatja a 8400gs-t is -
pcsabat
őstag
Az kissé érdekes hogy a Badaboom nem enged konvertálni G80-al
, sebaj de azért kipróbáltam volna.... vagy csak én csinálok valamit rosszul? Mert nekem azt írja ki hogy minimum G84 kell neki. Pedig a progi/az nvidia oldalán azt írják hogy támogatott. Na mindegy, nem is annyira ebbe a topicba tartozik, de gondoltam hátha valaki tud segíteni.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Még elég új a dolog úgyh nem vagyok jártas benne, pár nap múlva jön a 8800GTX a gépembe, mellé pedig hagynék egy 9600gt physx-nek. Ez megoldható? Ha igen hogyan lehet, működésre bírni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest