- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Lehet hogy lesz lehetőségem kipróbálni a fiziksz tárkártyát egy kis időre. Nem létfontosságú számomra, de ha már nálam lesz egy kis ideig, hát nem zárkózom el előle.
Egy 8600GT-t mennyire fog vissza a 4XPCI-E fika számításnál?
Illetve mennyire optimális egy 4850 mellé az a kártya? -
tzsolesz
nagyúr
Árnyékok, textúrák, körvonalak jelenléte, illetve intenzitása, gyengesége, meg nem léte, stb... mind mind függ a catalyst controll center, és az NV vezérlőpult beállításaitól is. A PH!-án azért nem látnak különbséget, mert az NV-t a legszebbre teszik mindenhol, az ATI-t pedig legjobb minőségre. Ez kb. ugyanazt jelenti mindkét cégnél. ha ez nem volt meg, akkor egyértelmű, hogy lehetnek eltérések. (ez nem VGA specifikus
) (Halkan teszem hozzá, hogy a teszt eredményeket is drasztikusan befolyásolja, a radeon kártya terhére
)
Másik: Mint köztudott, már réges régótra (<-ez nem magyar szó szerintem
) visszanyúl a hiedelem, hogy az radeonok képe szebb, mint asztalon, mint 3D-ben. Ez bizony igaz asszem a G92-s Geforce-okig. Mivel több tucat júzer aki váltott a két kari között esküdött, hogy szebb a képe a radeonnak, főleg játék közben. (fagy53 kollegának csak hihetünk, mivel Ő egyáltalán nem elfogult). Én is tapasztaltam egy 8500GT, és egy 2600XT között, amikor eladtam öcsémnek a monitoromat, azt hittük hogy út közben meghibásodott, és azért olyan randa mosott a színe, és azért olyan ocsmány. De utána kiderült a dolog. a két kari képe között ég és a föld volt a különbség.
Valószínű, hogy a GT200 chippel szerelt VGA-k már nem küzdenek ezzel a betegséggel.
Bj Brooklyn Talán legalább egy HÁZIGAZDÁVAL szebben is társaloghatnál. Nézd már légyszíves vissza miket irkáltál az utolsó oldalon. Szerencséd, hogy egy türelmesebbet fogtál ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest