Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ruti

Közösségépítő

válasz #92888064 #2458 üzenetére

gyakorlatilag nincs nagy különbség a két főkártya között, de azért a G80-as gyengébb lesz főkártyának
    a teszthez érdemes a Batman ingame benchmarkját használni, és az pontos lesz
    full fizikszen noAA-val mennie kellene szépen, még akkor is, ha a nagy kártya fizikázik
    megnéztem, 1680-on, minden high, ultra, vsync on, high fiziksz-en csak a G92-es kártya (a volt 9800GTX-ed) átlag 40 frame-et kell tudjon társkártya nélkül, tehát ha ő maga számolja a fizikát (proci egy alapon járatott C2D@3 GHz)
    ha ez nem jön vissza nálad, akkor télleg valami driver gond
    és ha erre rásegítesz a 8600 GT fizix-el, 16x-os AA-ig el tudsz menni játszható fps-el (32)
    most néztem meg

• ruti

Közösségépítő

válasz #92888064 #2456 üzenetére

ne írdd le a fizikszet ilyen gyorsan! :)
    ilyen kombóval a batman fizika látványos, egészen 4x élsimításig átlag 40 fps fölött kell legyen, minden maxon, fullHD-n (4xAA persze felesleges, mert láthatatlan)

újratelepítés után sehol ne piszkálj, csak az nV vezérlőpultban állítsd át a fizikát számoló eszközt
    fluidmark benchmark-ban nézdd meg a kapott pontokat, ne a terhelést
    CPU / 8600 / 9600
    ez megmutatja a 3 eszköz fizika számítási képessége közötti különbségeket!
    innen kiderül, hogy jól műxik-e a kis kártya is (egyébként önállóan próbáltad? nem lehet véletlen hibás?)

olvass vissza itt a topicban, a batmannel kapcsolatos teszteredményeimet leírtam kb. 1 hónappal visszább, ugyanilyen kártyákra !
    amikor fiziksz nélkül minden fullon döccenésmentes, akkor fizikszet rákapcsolva nem várható ugyanez, hiába van a társkártya
    tapasztalat szerint amint ráadod akár a 2x élsimítást akkortól kezd el döcögni a játék, ez pedig a nagy kártya végét jelenti a játék engine-ben, nem a kis kártya kevés a fizikára

törölt tag

válasz #92888064 #2455 üzenetére

máshonnan kaptam pár tippet, de ugyanaz a helyzet.
    újraraktam a drivert, megnéztem fluidmarkkal, és 75-79%os terhelést mutatott a gpu-z, de metro és batman alatt 0% terhelés. driverben próbáltam több beállítással, de ugyanúgy szaggatnak a játékok, és effektíve nem csinál semmit a 8600gt, ebben a gpu-z log is megerősít. idáig nagy csalódás a pisix :W
    szóval ez egyedi eset vagy mindenkinél 0%on jár a "fizikás" kártya?

Új hozzászólás Aktív témák