- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
#92888064 #2458 üzenetére
gyakorlatilag nincs nagy különbség a két főkártya között, de azért a G80-as gyengébb lesz főkártyának
a teszthez érdemes a Batman ingame benchmarkját használni, és az pontos lesz
full fizikszen noAA-val mennie kellene szépen, még akkor is, ha a nagy kártya fizikázik
megnéztem, 1680-on, minden high, ultra, vsync on, high fiziksz-en csak a G92-es kártya (a volt 9800GTX-ed) átlag 40 frame-et kell tudjon társkártya nélkül, tehát ha ő maga számolja a fizikát (proci egy alapon járatott C2D@3 GHz)
ha ez nem jön vissza nálad, akkor télleg valami driver gond
és ha erre rásegítesz a 8600 GT fizix-el, 16x-os AA-ig el tudsz menni játszható fps-el (32)
most néztem meg -
ruti
Közösségépítő
válasz
#92888064 #2456 üzenetére
ne írdd le a fizikszet ilyen gyorsan!
ilyen kombóval a batman fizika látványos, egészen 4x élsimításig átlag 40 fps fölött kell legyen, minden maxon, fullHD-n (4xAA persze felesleges, mert láthatatlan)újratelepítés után sehol ne piszkálj, csak az nV vezérlőpultban állítsd át a fizikát számoló eszközt
fluidmark benchmark-ban nézdd meg a kapott pontokat, ne a terhelést
CPU / 8600 / 9600
ez megmutatja a 3 eszköz fizika számítási képessége közötti különbségeket!
innen kiderül, hogy jól műxik-e a kis kártya is (egyébként önállóan próbáltad? nem lehet véletlen hibás?)olvass vissza itt a topicban, a batmannel kapcsolatos teszteredményeimet leírtam kb. 1 hónappal visszább, ugyanilyen kártyákra !
amikor fiziksz nélkül minden fullon döccenésmentes, akkor fizikszet rákapcsolva nem várható ugyanez, hiába van a társkártya
tapasztalat szerint amint ráadod akár a 2x élsimítást akkortól kezd el döcögni a játék, ez pedig a nagy kártya végét jelenti a játék engine-ben, nem a kis kártya kevés a fizikára -
törölt tag
válasz
#92888064 #2455 üzenetére
máshonnan kaptam pár tippet, de ugyanaz a helyzet.
újraraktam a drivert, megnéztem fluidmarkkal, és 75-79%os terhelést mutatott a gpu-z, de metro és batman alatt 0% terhelés. driverben próbáltam több beállítással, de ugyanúgy szaggatnak a játékok, és effektíve nem csinál semmit a 8600gt, ebben a gpu-z log is megerősít. idáig nagy csalódás a pisix
szóval ez egyedi eset vagy mindenkinél 0%on jár a "fizikás" kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest