- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
detroitrw #144 üzenetére
Én megpróbáltam az új driverrel, de nekem azzal sem jó G94-gyel. Próbáltam már úgy is hogy driverek uninstall, aztán safe modban driver sweeper, aztán driverek fel, de így még rosszabb, mert a 3dmark vantageban a physx tesztnél azt írja ki hogy nem található az nvcuda.dll.........Nem tudom mi lehet a baj. Valakinek van valami ötlete erre?
-
janos666
nagyúr
válasz
detroitrw #144 üzenetére
Fura. Elvileg nem is a VGA drivertől kéne függenie hanem a PhysX verziótól. Ez a driver dátumra mikori? (mikor lett utoljára módosítva az nv_disp.dll?) Elvileg régebbinek kéne lennie mint a 177.39, mert 175.80 is jött már ki betaként régebben, a whql meg csak egy tanusítvány amit az MS csap mellé külön fileban. (és ezért késik a whql a betáktól)
-
mobbo
senior tag
válasz
detroitrw #66 üzenetére
2008ban ekkora kepmeret hol olyan amit "illik linkbe?"
szerintem kicsi a hasab szelessege
de ha ezzel egyedul vagyok akkor meg illene az engine-nek tudni atmeretezni a kepet, amit pl. a neten talalhato 100 fele ingyenes forummotor evek ota tud...
ne nekem, juzernek kelljen mar osszevissza kodokat masolnom beirnom ahhoz hogy egy ekkora kep normalisan jelenjen meg
szerintemszacsee: jo jo de nemtom hogy kell, mukodjon magatol, nem? de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest