- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
válasz
Norbesz23455 #1474 üzenetére
GPU dioda 51 fok?? Ez a tápáramkör lehet (de ott hol a dióda?)?? Ha ez a dióda a tápáramkört jelenti akkor nem gond az 51 fok!!
A 9800 ventiét hagyjad már,nem lesz annak semmi baja... Auto a legjobb,akkor majd ha melegszik emeli a ventilátorsebességet... a 60% sok,jó ott a 37...
NV-nál 2D és 3D módban nincs órajel különbség (tudom hogy a rivatuner szerint van,de ott
se ér semmit)...Mi STEAM-os? Nem értem hogy milyen steamra gondolsz?Gőzzel megy a VGA-d??
Jah ez a Black az az ingyen-hétvégés verzió...gondolom ez a STEAM is...
Amúgy az UT-t nálam is be lehetett X-elni,csak restartnál kiX-elődik... Igazából az volt eddig a bajod hogy hiába volt bent a másik kártya mégis a CPU számolta a fizikát....
A tornádós pálya nekem 45-50 fpssel megy átlagban,és a minimum eddig még csak 32 FPS volt (némi összevissza "drájverezés" után),ha sokat foglalkozol vele,jóval magasabb értékeket tudsz majd elérni... Mi ezért nem használunk túl nagy kártyát fizikázni mivel mindent tudunk így is tökéletesen,szaggatás nélkül futtatni kevesebb fogyasztással...
Eddig csak a Cryostasisben van egy rész ami tesztek szerint 14 FPS 8600GT-vel de ott a jóval nagyobb kártyák (9800-as széria) is csak 18 FPS-t tudtak produkálni,kisebb dll-ezéssel szerintem ezt is föl lehet tornázni minimum 25 FPS-re kis kártyával!! Ezért mondtuk anno hogy az a 9800 GT sok lesz,de ha ingyen "vót" akkor én is elfogadnám... -
FeriPRO
tag
válasz
Norbesz23455 #1469 üzenetére
Ohh,tudom mi a te problémád... És ne félj megoldható,8600 GT is elég az UT3-hoz plusz kártyákon (sőt 8500 gt is)...
Itt már régen egyszer ezt leírtam: [link] kóklerolás címszó alatt (némi helyesírási hibával és elírással)!!! Ha valami nem tiszta szólj!
-
Norbesz23455
csendes tag
válasz
Norbesz23455 #1468 üzenetére
Vagy a driverben a Physix acceleration is....-nél nem a 9800GT-t kell kiválasztani?
Vagy az ien Physixre specializálódott pályáknál gyenge? -
Norbesz23455
csendes tag
válasz
Norbesz23455 #1467 üzenetére
1-et nem értek mitöl van hogy az UT3 Physix mappjai akadnak maxon mint az állat .. elöször stabilan megy 1680x1050-ben 70FPS-el utána amikor megjelennek azok a Physix effektek leesik 20FPS-re? most ienkor mi van? tul erös lenne az UT 3? Vagy eddig is a GTX260-at használta a gép?..-->(nem hiszem mert a driverben be van állítva hogy a másikat használja.. )de az is igaz hogy maxon járatja a 9800GT-t még winben is
Vagy kell még valami specko beállítás?
Meg arra is felfigyeltem... hogy az EVEREST csak a GPU diodát mutatja a 9800GT höfokábol... az meg 51 fok de fingom sincs miért .. de még ugy is ha avval a Warmonger-rel gamelek kb 1 órát...
ugyhogy nem tom... -
Norbesz23455
csendes tag
válasz
Norbesz23455 #1461 üzenetére
Néha leesik 55-60 ra de még igy is elfogadhato.. de ez is pályátol függ ..és attol hogy hány player\BOT van a pályán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Norbesz23455 #1459 üzenetére
Nálam a Warmonger lazán fut egyszál GTX260-al is 1680x1050 full-ban is. Kíváncsi vok hány FPS-ed lesz 9800GT-vel a Warmongerben!
-
FeriPRO
tag
válasz
Norbesz23455 #1456 üzenetére
A Crossfire-nek nem sok köze van ehhez...Jobb lett ezt miben érezted/tapasztaltad??? Unrealban,Cryostesisben?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Norbesz23455 #1453 üzenetére
Nem baj, mivel a PCI-E 2.0 dupla akkora sávszélessége biztosít mint a PCI-E 1.1. Tehát olyan mintha pl egy P35-ös lapban 2x16-ban menne. Bőven elég az a sávszélesség nekik.
Rivatunerben tudod szabályozni pl a venti sebességét. De ha nem melegszik nagyon a kártya akkor nem kell feljebb venni mert csak feleslegesen hangoskodna.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Norbesz23455 #1451 üzenetére
Nem fogja vissza a sebességet, láttam tesztet ahol a GTX280-at a 9600GT nem lassította vissza, szóval GTX260 + 9800GT jó párosítás lesz ilyen szempontból. De igazság szerint túl erős a 9800GT a fizikázáshoz. Elég lenne oda egy gyengébb kari is 9600GT pl, de még az is sok lenne oda. Viszont ha már megvan akkor mehet a menet.
Vistával mennifog, csak akkor nem menne Vistával, ha Radeon mellé tennél Geforce karit gyorsítani, mert a Vista nem tud egyszerre két vga drivert kezelni (XP, meg a W7 tud).
Külön driver nem kell, mert mind a kettő Gef kari, szóval ami a GTX260-ak kell az jó a 9800GT-hez is, illetve a vga driver már tartalmazza a PhysX drivert is, tehát azt sem kell külön telepítened.550W-os táp: Attól függ milyen márkájú. Ha vmi jobb Corsair, FSP, Chieftec akkor igen. Ha Codegen vagy vmi hasonló gyenge minőségű akkor nem valószínű. Főleg ha tuningolva van a Q9400-ed.
FeriPRO: Nem gyengén! Látod ki is tettem aláírásba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest