- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello #2417 üzenetére
Oks Köszönöm a segítségeket!
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello #2413 üzenetére
Na kitöröltem lefutattam. 122 pont.
az jó? Tényleg simán futott mikután kitöröltem azokat a dll-eket. És akkor játékban külön be kell ezeket kapcsolni vagy megy magától ami támogatja?
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello #2408 üzenetére
megoldódott
A biosban kellett buherálnom a PEG Foce mode 1x-t kellett enabledre állítanom, s jó lett. Már csak a drivereket kell feltenni.
-
Tripower
tag
válasz
PirosHello #2402 üzenetére
Köszönöm!
és amit ruti emlitett?
nagyot fogok sz¤pni? -
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello #2397 üzenetére
win7 64 bit...de addig el sem jutok, mármint olyan mintha menne minden rendben csak éppen a monitor próbál állandóan más bemenetet keresni, ha benn van mind2 kari.
-
Sanyi19
őstag
válasz
PirosHello #2392 üzenetére
hát jobb az ajánlott drivereket használni!
de a lényeg ,hogy megoldottad ! -
Sanyi19
őstag
válasz
PirosHello #2385 üzenetére
én egy régi radeonnal csináltam + gt220 al az nvidia régebbi drivere volt fent 197 es tán amit alapból felrakott a windows update-ről
, és felraktam az 1.03 patchet(csökkentett módból) és egyből megejlent az nvcp-ben a physx engedélyez vagy tilt..
az érdekes ,hogy a gpu-z látja,akk csak ott kéne lenni...
hát nem tudom 197 es driver-be még nincs gtx460 mi? nem tom mit csinálj, én is win 7 alatt csináltam amúgy.csökkentett módban raktad fel ugye a patchet?
ja és gpu-z be a geforce nél 258.96 -os drivert ír? nem lehet h neked is a régi ment fel véletlen mikor átraktad a másik pci-e portba? mert nekem úgy volt..... fel volt téve a 258-as és átraktam rigtig másikat tolt fel rá ...
-
Sanyi19
őstag
válasz
PirosHello #2382 üzenetére
Helo,
PhysX -mod felvan rakva? v milyen nvidia driver van fent?
PhysX mod:
mert az nvida driver oylan,hogy amint észleli ,hogy beraktak egy ati-t letiltja az nv control panelben a physx-et... és erre kell ez a patch (hack)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest