- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
....ez nem erdekes , tobb mint erdekes, de ha van kedved kiserletezni vegyel egy ilyen VGA-t vagy legelabb kerj kolcson.engem azota is kisert ez a prob. mert nem tudom felfogni hogy miert nem megy, es meg senki nem talalkozott ilyesmivel.szal a lenyeg VIA KT 880 vs. FX 5700 LE....
-
bogingrol
aktív tag
válasz
bogingrol #286 üzenetére
szal csak ennyi roviden.nagykeres fickot folhivtam , allitolag valami guru, nekem inkabb mediumnak tunt telon keresztul.kicsit hulyenek ereztem magam minekutan megmondtam neki mirol van szo, mert hogy egy az egybe lelemerezett.aszonta ez a kartya (geeforce fx 5700 le) nem mukszik a vias alaplapokban, legalabb is a 880 ban sem meg a 400 asban sem.en nem tom hogy is van ez, ugy nez ki lama vagyok csakugyan bar a neten semmit nem talaltam errol.szal en itt dontogetem a lamasagi csucsokat,.valakinek azert ha van tapasztalata ossza meg velem akar melbe akar icukan.szal evvean
-
bogingrol
aktív tag
szeretnem tudni, hogy letezik e ilyen : MSI alaplap kt880 chipset+galaxy 5700 fx le es nem indul a gep.nem vagyok tul nagy lama.a lap rendesen dolgozik egy geforce 4 - essel, vga-t ha atrakom masik alaplapba (msi k7nk delta ilsr-be) ott az 5700 as is dolgozik mint reaktor.nem tudok mit tenni, a kt880 as biosat frissitettuk, ugyanaz a palya.gondoltam hatha vga biost kellene apdetelni, de nem talaltam a neten hozza semmit.esetleg hasonlo prob. valakinek?megoldas?otlet?tippek es linkek? az egeszben az a gaz hogy az 5700 assal a kt880 biosig sem megy el, szal mit lehet itt tenni?nem futyul, nem csinal semmit, a controlledek hatul kijelzik hogy a gep folallt,csak eppen a monitor nem ebred vele....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest