- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya #48 üzenetére
Bozony az AGP fesz 3.3 volt a 2x AGP-nél (ebben nincs hiba). A 4x AGP az 1.5 voltos, csak a 4x-es kártyák mentek 3.3 volton is (visszafelé kompatibilisek voltak).
Azért megnézném, hogy hogyan raknak bele egy Gef6800-at egy BX-es alaplapba. Végülis kis fűrészeléssel megoldható :) (csak egy extra bevágás kell rá...) -
Male
nagyúr
Na megnéztem az ASUS drivert, szóval az 56.55-ös XP-s driverük ReadMe.txt fileját érdemes megnézni. Ennek is az Important Notes része az izgalmas:
1. ASUS display cards consume more electrical power so that your
motherboard must be able to provide enough electrical current in 3.3V
power to maintain its normal operation.
2. ASUS display cards are recommended to use with Intel 440BX chipset
for best compatibility.
(Parci megcsinálta a bugot a rangoknál, vagy magától javult meg?)
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
A manual sem mindig mérvadó. Pl az ASUS i850 chipsetes alaplapjának a manualjában (a borítón virít a nagy SDRAM felirat) SDRAM-ot emleget RDRAM helyett, ami elég érdekes :). Vagy ott vannak az ASUS driverek amiknek a leírásában talán még mindíg ott van, hogy Intel BX chipsethez ajánlják a kártyáikat...
Egon: A gyártók tényleg mindenre képesek. Ahogy az ''új'' R9800 változatokat elnézem, lassan megoldják a 64 bites memóriát ahhoz is :) -
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
Nézd meg rendesen. Pl ottvan a chip, amin simán csak GeForce2 felirat van, semmi Ti200. Aztán ott van az állítólagos Leadtek GeForce2 Ti200 doboza, amin csak egy nagy GeForce2 Titanium felirat van, semmi 200. Szóval elhihetnéd, hogy a Ti200 és Ti500 a GeForce3 megjelenése után volt csak (az eredeti GeForce3-nak az alacsonyabb illetve magasabb órajelű verziója volt).
-
Male
nagyúr
A GTS-ben kétszer annyi pipe van ha jól tudom (ebben most nem vagyok biztos). Ha játszani is akarsz, akkor a GTS, ha passzív hűtés kell, akkor MX (az egy kis bordával elmegy).
Egy Gef4 MX440 nem jön ki ugyanennyiből? Azt ha meghúzod, akkor egy gyors (DX7-es játékokhoz bőven elég, úgy értem a gyorsat) DX7-es kártyád lesz (csak ne SE-t vegyél).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest