Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Multinaviban ( egyik best outdoor shop, hazánkban ) haverral beszéltem vásárláskor ezt és más témákat is GARMIN kapcsán. Mit hoz a jövő etc..
Nekem most FR 955 SOLAR van, előtte 745 volt. Nem cserélném 65-re, csak a kijelző okán, nem is érné meg, mert más a felhasználási preferenciám. Ez van. Nekem ennek a kijelzőnek az előnye többet ér.
Mikor invesztáltam a 955 Solarba, utána pár hóval jött az Amoled tesója...Garminos kollégával is diskuráltam tavaly nyáron egy edzőtábor során, aki hivatalos anyagokat közöl neten, teszteket stb...Vele is közös nevezőre jutottam !
Az ár engem annyxira nem érintett, beszámították a másik órámat, és ha jön a Next Gen FR, arra is így tértek át.Nem kell okoskodni, erőltetni.
Egzakt dolgokról van szó, lehet tárgyilagosan, tapasztalat és szakmai hozzáértés alapján dönteni. Minden másra ott a saját belátás lehetősége, szabad akarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2025 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia / Watch 8 és Watch8 Classic
- Újszerű Garmin garmin Epix Gen 2 Amoled kijelzős okosóra
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest