- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Szia,
Sajnos Asus sem a régi, de sose voltak teljesen korrektek....
A Fix Direkt viszont nálam (anno) példásan teljesített.Volt alaplap csere 2x meg komplett vc 3d hűtő csere (mert a folyékony fém megette a hűtőt és luftos lett)
No mind1, kértem és kaptam is Asus utalványt (le vásárolható új gépre azonos összegért)
A bolt közbe megszünt, így nagykerrel zsíroztam le.Azóta sem volt Asus gépem és inkább ki is hagyom...MSI GT vagy Clevo DTR volt/van azóta is.
Neked kitartás és sok sikert, ne hagyd magad!
Az a baj, ha írsz a külföldi Asus felé mailt, azt a Magyar rész kapja meg...onnan érkezik válasz is, tehát megkerulhetetlen így a Hungary Asus....én anno írtam a fő Asus felé is mailt (Tajvan) és Magyarok válaszoltak rá... -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Fú nekem is volt anno egy élményem a magyar asussal... mikor azzal orvosolták a kijelző bevilágítást, hogy a bezelt odaragasztották a kijelzőhöz... a csavarokat elnyalták, vagy kihagyták, tiszta karc lett az egész gép... vadi új 400 ezres gamer notinál...
Semmiképp ne hagyd magad, remélem unboxing videó stb van, aztán ha nem együttműködőek, akkor békéltető. Ja, és pro tipp de máskor ha nincs köze hozzá az észlelt hibának ilyen javítás előtt vedd ki az ssd-t meg a ramokat, nem kell az oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest