Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Ariadne #3999 üzenetére

    Javíts ki ha tévedek, én úgy tudom, bármilyen rendellenes működést tapasztal a vásárló, azt minél előbb be kell jelenteni. Amennyire én emlékszem, ez minden garlevélen amit láttam, fel is van tüntetve. Nem tudom idevágó jogszabály van-e... persze viszi amikor akarja, csak nyilván a 36 hó garis lapot ha 35. hóban viszi be, már nem feltétlen fogják gyártani, valszeg cserét se tudnak adni, ezért ugye mani go back, a csávó megveszi az aktuális lapot a pénzért, a kisker meg nyeli amit a nagykertől kapott, jobb esetben valami olyat kap, amit kis buktával el tud adni.

    Gyuri27 : Az gusztustalanabb, hogy nem "újonc" titulussal megáldott userektől látni ilyet legtöbbször. Sajnos, nem sajnos, az előbbi ilyen színű, olyan színű kell nekem alapján, ha a vásárló kéri, kénytelenek cserélni, vagy visszadni a pénzt. Gyors indoklás: én használom az összes bővítőhelyet, nem áll módomban külső hangkártyát használni....ennyi bőven sok is indoknak.

    "Oksa hogy használtan vehetsz olyan piros nyákos vga-t amilyet akarsz de az használt. Újonan meg ha itthon nem kapsz akkor kint sem lesz." De indoknak jó, és azért kint nagyobb az eélye, hogy találnék, ha komolyan gondolnám, nem csak a pénzt akarom visszakapni.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák