Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Tegnap délután Sugár Euronicsben nézelődtem a hajnyíró kínálatnál, és levettem a polcról egy bontott Philips dobozt, (nem volt ép dobozos ebből a modellből), ráírtak nagyjából megfeleltek az elvárásaimnak, alatta lévő 11k-s árcímke is, így mentem is a pénztárhoz fizetni.

    Vevőszolgálati pultnál hölgy kihajtogatta a bontott doboz fülét, félig kihúzva a benne lévő kartont, hogy kivegye a garijegyet, lepecsételje, blokk hozzátűz, ahogy kell, garijegy cuccba visszatol, doboz visszahajtogat, kezembenyom.

    Viszont csak itthon vettem észre, hogy a dobozból pont a lényeg, a hajnyíró hiányzik, minden más tartozéka (ilyen fésű, olyan táp) érintetlen csomagolásban megvan.

    Ma visszamentem reklamálni, de nem került elő a hiányzó kütyü, nem volt mintadarabnak kiláncolva a pultra.

    Cseredarabjuk persze nincs, utolsó dobozt fogtam ki.

    Árufeltöltő csajszi emlékezett erre a bontott dobozra, mert valahol máshol találta kallódni, és tegnap reggel tette ki a többi villanyborotva közé, és rakott hozzá árcímkét is.
    De ő nem vizsgálta át, hogy mindene megvan-e.

    Egy ugyanilyet meg pénteken számlázott ki az egyik eladó.

    Vevőszolgálatos hölgy, akinél reklamáltam ugyanaz volt, mint aki a garjegyemet töltötte ki tegnap, szerinte megvolt a dobozban minden kellék, biztos én akarom ellopni. :Y

    Nekiállt okoskodni, hogy központból ki kell kérniük a pult feletti biztonsági kamera felvételét, és abból belenagyítva * majd látszani fog, ahogy kivette a garijegyet, hogy akkor minden benne volt-e a dobozban, és ha tényleg hiányosnak látszik, akkor adják csak vissza a pénzemet.

    Szerdára ígérték a felvételek visszanézését, akkor adnak választ.

    Ilyenkor mi a teendő?
    Verni az asztalt, hogy 3 munkanapon belül visszavitt hibás termék esetén kérdés nélkül csere (amit nem tudnak teljesíteni, hiszen az utolsót "hoztam el"), vagy pénz vissza?
    (Szerda lesz a 3. munkanap, de a mai reklamációról felvett jegyzőkönyvön mai dátum szerepel, ami a vásárlás+1 nap.)

    *: Műholdképről rendszám felismerés a CSI Miami óta létező technológia :DDD

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák