Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hubesz1

    csendes tag

    válasz nissancleane #1992 üzenetére

    Szia!

    Egy kis helyreigazítás:
    A szegedi és békéscsabai üzletekben a NovaComp (Hardimpex) megszüntette a tevékenységét ( a cég azt hiszem nem szűnt meg...)
    A PC Trade Kft csak az üzlethelyiséget vette meg mindkét üzletben, de semmilyen formában sincs kapcsolatban a korábbi céggel. Ha vennéd a fáradságot és utánanéznél (adószám,cégjegyzékszám,alapítási dátum stb..), akkor hamar rádöbbennél, hogy annyi köze van egymáshoz a kettőnek, mint körtének a sündisznóhoz. Semmiféle összehasonításnak nincsen alapja, legfeljebb annyi, hogy a PC Trade is számítástechnikai bolt, ám ilyen alapon sokan hasonlítunk egymásra ebben az országban.
    Soha senkinek nem mondtunk olyat sem, hogy a Hardimpex vagy a NovaComp jogutód nélkül szűnt meg - nem is tudom,hogy így van-e egyáltalán - csupán azt szoktuk közölni a vásárlóinkkal - akik garanciás termékeket hoznak vissza - hogy mi nem a Novacomp jogutódja vagyunk. A két dolog között ugye különbség van, és még a magyar nyelv sajátos, kötetlen szórendje és árnyalásai sem engedik meg, hogy ezeket összekeverjük.
    Természtesen a volt NC-s ügyfeleknek megpróbálunk segíteni - kapcsolatainkat felhasználva - a garanciás ügyeik intézésében, amennyiben a szükséges papírokkal rendelkeznek (számla,garlevél), de semmilyen garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy ez sikerül is, mivel nem rajtunk múlik.

    Legközelebb tájékozódj, mielőtt írsz...

    Üdvözlettel:

    PC Trade Kft

Új hozzászólás Aktív témák