Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz kisspepe #16021 üzenetére

    Szerintem ez valami olyasmi telefon es tortenet lehet, amit valaki flottaban, vagy siman sajat elofizuja terhere megvette olcson, eladta a neppergsm-nek, akit ezt mivel valaki egyszer anno mar fizetett afat utana, afamentesen bevette -nyilvan tobbert, mint a szolgaltatoi kedvezmenyes ar, hopp, szolgaltatoi, ha simlockos volt, akkor ez valahogy veletlen kiutodott belole- majd te pedig te megkaptad adasveteli szerzodessel, kulonboztei ado okan szinten 0% afaval es a kedvezmenyes szolgaltatoi arhoz kepest egy kellemes felarral. Emiatt is nem tortenthetett semmi a csereutalvany bevaltasabol, hiszen azt o nem tudja bevaltani, mert velhetoen nem nagykerbol vette a telefont, hanem velhetoen kez alol, tehat elo kene keriteni az egykori Gipsz Jakabot, aki eredetileg vette a telefont, o mehetne vissza oda, ahol o vette, ott mar tenylegesen becserelnek, na es akkor ennek kene hozzad visszajutni, nyilvan eselytelen. De ez mind csak feltetelezes, egy lehetoseg a sok kozul.

    Az, hogy nem ment el a targyalasra, az hulyeseg volt, mar minima fel eve meg kell jelenni, kulonben automatikusan szopo.
    Arrol mi volt a velemenyuk, hogy a boltnak a Samutol vasarolt kulon garihoz semmi koze? Mert en meg mindig azt mondom, hogy ha hozzam jonne valaki, aki megvette 1+1 ev garival* tolem a cuccot , majd a Samunak fizetett utolag x ezer penzt kiegeszito egy ev gariert, a ket es feledik evben megkotlik a cucc es megjelenik nalam, szerintem en halal jogosan kuldenem a Samsunghoz, hogy tolem vetted a kiegeszito garit, nekem fizettel, en realizaltam hasznot rajta? Nem, nem es nem. Innentol kezdve mi kozom hozza? Tessek ahhoz menni, meg azon szamonkerni, akinel fizetett a juzer eme szolgaltatasert.

    * ami az en szempontombol csak egy, mert a masodikat a Samsung adja adathalaszatert cserebe, tehat lehet, hogy mar a masodik evben is jogosan pingvinezhetnek ra

Új hozzászólás Aktív témák