Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi BALBOA

    őstag

    Sziasztok

    Egy kis segítségre lenne szükségem egy ügyben.

    Június végén vettem egy Lg G Flex2 telefont, egy gsm üzletben, 1év jótállással.
    Egyből nem vettem használatba(bekapcsoltam stb, de nem használtam folyamatosan), mert mentem ki romániába és oda még a régi telót vittem.
    Ahogy aztán használni kezdtem előjöttek képhibák(idővel egyre sűrűbben), és észrevettem, hogy a kijelző egyik sarkában a színek is sárgásabbak(amolednél ez sajnos megesik).
    Augusztus 1-én visszavittem a boltba, ott írtak egy jegyzőkönyvet és elküldték javítani.

    Aug 17-én jön az sms, hogy kész a telefon mehettek érte.
    Másnap el is mentem.
    A telót bekapcsolva már felugrott egy-két képhiba, de a beállítások menüben pedig folyamatosan jöttek a hibák, ja és a sárga foltos kijelzőt sem cserélték.
    Mondom az eladóknak, hogy cseréljék ki, azt mondj nem, megint visszaküldi javítani(ezek után, hogy kb semmit nem csináltak vele, de nem tudtam mit csinálni velük, mert ügye visszaküldheti másodszor is).
    Már majdnem elmentem amikor beugrott a jegyzőkönyv, mondom adjatok már egy jegyzőkönyvet, hogy újból javítás alatt áll a készülék, erre azt mondja nem kell az stb..., ja és ha megakarom nézni, hogy előzőleg is mit cseréltek a készülékben akkor a munkalapon lévő kóddal megnézhettem(nem rémlett, hogy előzőleg adtak volna, hazamentem és nem is volt).

    Most szeptember 7-én még semmi hír a telóról, de holnap be fogok menni és ebben kérem a segítségeteket, hogy ezek alapján mikre tudok hivatkozni a készülék cseréjét/pénzvisszafizetést illetően?

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

    Üdv, Róbert

    [ Szerkesztve ]

    Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

Új hozzászólás Aktív témák