- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timer
veterán
Igen, az is bestbuy annyiért. De én úgy voltam vele, hogy a Wi-Fi 7 6 GHz-es sávjának támogatása, a 120 watt, a kisebb káva, és nem utolsó sorban a 16 GB RAM megéri a felárat. A SoC csak ráadás. Nem bírta bevenni a tudatom, hogy 16 GB-os 12R-ről 12 GB-os bármire váltsak, amikor már a 7 Pro-ból is a nagyobb memóriás verziót vettem. Lehet, hogy értelme nincs, de már az ősidőkben is mindig a RAM volt a szűk keresztmetszet androidon, úgyhogy én erre ugrok. Ezzel most megpróbálok megint 2-3 évet kihúzni, és addigra eldől, hogy merre tovább. Egy jó foldable-nek nagyon örülnék már, a jelenlegieknél egy fokkal elérhetőbb áron. A Motorola Signature-on gondolkodtam még, talán logikusabb döntés is lett volna (imádon a kerekített kijelzőt), de nahh, a szívem visszahúz még a márkához, aztán ha mondjuk nem lesz frissítés, vagy úgy megy a garancia, ahogy olvastam ma, hát akkor úgy veszem, hogy a lecke megvolt, buktam már nagyobb összeget is.
-
paatrick
őstag
330 ezer most Alzán az OP15 16 GB-os verziója. Szerintem ez még a helyzet ellenére is deal, Alza hivatalos eladó, és ha nem tud garanciáztatni, majd visszaadja a pénzt, utalványt, bármit. Csúcshardverrel ennyiért szerintem semmi más nincs, én ennyiért bevállalom. Security update jöjjön rá, többi nem érdekel, a 16-os droid jó lesz még egy darabig. Pad Go 2 is remek termék, ha 360 euró körül hozzáfértek, ne habozzatok!
15R-t is levitték 209 ezerre. Az is elég jó ha az üzemidő a fontos. Én most kockáztatok és várok még egy árvágást. Szerintem lesz még 300 is, ha meg benézem akkor jöhet kínából global 16-os karácsonyra
-
janeszgol
félisten
-
Timer
veterán
Rendben. 60 wattra is ugyanaz a véleményem, a legtöbb konkurens ennél a középkategóriában is többel tölt már, OP15 pedig konkrétan kétszer ekkora kapacitással tölt (és nem, nem csak papíron), plusz az üzemidő is teljesen más liga.
Nincs kedvem utánanézni, de a 16 GB-os verzióra vonatkozik a 330? Mert ha nem, akkor az összehasonlítás a teljesítmény kapcsán nálam máris eldőlt. Az újabb OS verziók érkezésével a tapasztalat az, hogy folyamatosan nő a RAM igény, szóval nagyon nem mindegy 2-3 éves viszonylatban sem, hogy 12 avagy 16 GB.
Szumma, én nem akarok meggyőzni senkit. Ha számítana az eladhatóság, a Samsung nyerne. Ha számítana a kamera, a Samsung nyerne. De nekem egyik sem szempont, a sebességet keresem mindenben, és az a tapasztalat, hogy ebben az OP a Samsung előtt járt és jár.
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
-
Timer
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
dnelb
veterán
330 ezer most Alzán az OP15 16 GB-os verziója. Szerintem ez még a helyzet ellenére is deal, Alza hivatalos eladó, és ha nem tud garanciáztatni, majd visszaadja a pénzt, utalványt, bármit. Csúcshardverrel ennyiért szerintem semmi más nincs, én ennyiért bevállalom. Security update jöjjön rá, többi nem érdekel, a 16-os droid jó lesz még egy darabig. Pad Go 2 is remek termék, ha 360 euró körül hozzáfértek, ne habozzatok!
s26u lekuponozva pont 330.
-
Timer
veterán
-
2o1i
senior tag
" de végül a lassú szállítás miatt lemondtam róla"
Lassú szállítás? Délután megrendeltem a 11-et és másnap már megkaptam, úgy hogy Franciaországból szállították, mai napig nem tudom elképzelni, hogy ez logisztikailag hogy sikerült...volt egy idő, amikor valami Nokia szabadalom megsértése miatt kivonultak Európából és a webshopon leadott rendeléseket Kínából teljesítették, el tudom képzelni, hogy abban az időben lassú volt a szállítás, de az utóbbi években erre szerintem nem lehetett panasz. 13-at előrendelésben rendeltem, az sem késett semmit. Egyedül a Nord3-nál volt rossz tapasztalatom, ott a német DHL ellopta a csomagot és nagyon nehezen akarták visszaadni a pénzem...
De egyébként tényleg nyilvánvaló, hogy mi történik: leáll a bazár, készletkisöprés. A webshop 85%-a már készlethiányos, ami elfogy nem töltik már újra a készleteket. Újdonságok (watch 4, Pad 4) már fel sem kerültek a webshopra EU-ban. Pár darab olcsó tablet lézeng még náluk, meg a 1000+ EUR-os 15 készlet, amit nem tudom hogy akarnak elsütni, ha nem hajlandóak nagyon durván akciózni, úgy 500 EUR körül még családon belülre beruháznék rá, de annyit (főleg így, hogy épp kivonulnak) nem ér, amennyit kérnének érte...
Amúgy én egy időben napi szinten néztem a webshopjukat, mert rengeteg jó cuccuk volt, nekem két hátizsákom is van tőlük, amik mindkettő nagyon jó minőségű és szép is, rengeteg dícséretet is kaptam rájuk, pedig hát nem ez volt a gyártó főcsapása. Buds 3 Pro-t mai napig használom, mind S26 Ultrával, mind iPhone-nal, mind a céges géppel Teams callra párosítva jól szól és jól működik a háttérzajszűrés. S26 Ultárt meg iPhone 17 Pro Max-ot egyszerre szoktam tölteni a 2 kimenetes OnePlus 120W-os töltőn, S26 kimaxolja USB-C-n a 65W-ot, 17 Pro Max akksijára kicsit jobban vigyázok, az tölt 15W-al USB-A-n, pont ideális. OnePlus Pad édesapámnál a mai napig jó szolgálatot tesz, OnePlus Pad 2-met nem rég adtam el. Egy szó, mint száz minden megoldásuk hiányozni fog...

Pár hónapja volt, hogy próbáltam a webshopjukból rendelni. Először legalább 2 hetet írtak, hogy egyáltalán készleten legyen, amikor pedig volt készletük, akkor is jó 1 hetes szállítási időt írtak. Konkrétan nem próbáltam így ki a dolgot. Nincs kizárva, hogy előbb megjött volna. Végül maradtam az Alzánál és mint sok más rendelésemet, ezt is délelőtt az alzaboxban leltem.
-
IQfályter
aktív tag
-
sohajda90
aktív tag
"Egyedül a Nord3-nál volt rossz tapasztalatom, ott a német DHL ellopta a csomagot és nagyon nehezen akarták visszaadni a pénzem..." Lássuk be, rohadtul szomorú, hogy a san franciscói székhelyű DHL német leányvállalatának épp a te telefonodra fájt a foga. Nagy bajban lehet a cég. A magyar divíziónak dolgoztam egy ideig, de nem tapasztaltam, hogy végfelhasználók telefonjait lopkodnák. Biztos jobban élünk, mint a németek.
Nem tudom, hogy ezt iróniának szántad-e, de ahogy Graphics kolléga is említi fentebb a Feucht-i központ híres volt erről. Nem feltétlenül az én középkategóriás készülékemre fájt a foguk, csak a csomagok úgy 10-20%-át lenyúlták. Olyanannyira, hogy amikor az OP ügyfélszolgálatos is látta, hogy Feucht-on ment át mondta, hogy akkor légyszi a DHL-el próbáld ledeal-elni és legközelebb csak priority-val rendelj, mert akkor lesz DHL Express szállítmány, amire garanciát is vállalnak, mert a non-priority csomagok sima DHL-el mennek ki, ami a német postának felel meg, és olyankor sanszos, hogy kelet felé Feucht-on át fognak jönni...ez tényleg nem a gyártó sara volt, bár annyiban igen, hogy én tolvajokkal nem üzletelnék, ha tudom, hogy ilyen problémák vannak, akkor nem ajánlom fel a végfelhasználónak csak az express szállítást és megindoklom, hogy miért, nálam pl. az volt, hogy ajándékba vettem szülinapra előrendelési kedvezménnyel és úgy voltam vele mind1 mikor hozzák ki, mert még másfél hónapig a dobozában fog állni...na ebből a mind1-ből SOHA lett, úgyhogy azt megtanultam, hogy így nem szabad rendeléshez állni, mert bevonzod a rosszat

-
Graphics
Jómunkásember
Lassú szállítás? Délután megrendeltem a 11-et és másnap már megkaptam, úgy hogy Franciaországból szállították, mai napig nem tudom elképzelni, hogy ez logisztikailag hogy sikerült...volt egy idő, amikor valami Nokia szabadalom megsértése miatt kivonultak Európából és a webshopon leadott rendeléseket Kínából teljesítették, el tudom képzelni, hogy abban az időben lassú volt a szállítás, de az utóbbi években erre szerintem nem lehetett panasz. 13-at előrendelésben rendeltem, az sem késett semmit. Egyedül a Nord3-nál volt rossz tapasztalatom, ott a német DHL ellopta a csomagot és nagyon nehezen akarták visszaadni a pénzem...
De egyébként tényleg nyilvánvaló, hogy mi történik: leáll a bazár, készletkisöprés. A webshop 85%-a már készlethiányos, ami elfogy nem töltik már újra a készleteket. Újdonságok (watch 4, Pad 4) már fel sem kerültek a webshopra EU-ban. Pár darab olcsó tablet lézeng még náluk, meg a 1000+ EUR-os 15 készlet, amit nem tudom hogy akarnak elsütni, ha nem hajlandóak nagyon durván akciózni, úgy 500 EUR körül még családon belülre beruháznék rá, de annyit (főleg így, hogy épp kivonulnak) nem ér, amennyit kérnének érte...
Amúgy én egy időben napi szinten néztem a webshopjukat, mert rengeteg jó cuccuk volt, nekem két hátizsákom is van tőlük, amik mindkettő nagyon jó minőségű és szép is, rengeteg dícséretet is kaptam rájuk, pedig hát nem ez volt a gyártó főcsapása. Buds 3 Pro-t mai napig használom, mind S26 Ultrával, mind iPhone-nal, mind a céges géppel Teams callra párosítva jól szól és jól működik a háttérzajszűrés. S26 Ultárt meg iPhone 17 Pro Max-ot egyszerre szoktam tölteni a 2 kimenetes OnePlus 120W-os töltőn, S26 kimaxolja USB-C-n a 65W-ot, 17 Pro Max akksijára kicsit jobban vigyázok, az tölt 15W-al USB-A-n, pont ideális. OnePlus Pad édesapámnál a mai napig jó szolgálatot tesz, OnePlus Pad 2-met nem rég adtam el. Egy szó, mint száz minden megoldásuk hiányozni fog...

A csomagszállító Feucht-i anomáliája nem a gyártó sara.

-
bozont
veterán
Remélem hamar rendeződik, mert a szoftveres támogatás végéig tervezek az OP13-mal, ami még 6 év lenne. Addig lehet egy akksi csere is kell majd. Még jó hogy a Watch 3-at mégsem tendeltem meg.
-
Silenzio
addikt

"Egyedül a Nord3-nál volt rossz tapasztalatom, ott a német DHL ellopta a csomagot és nagyon nehezen akarták visszaadni a pénzem..." Lássuk be, rohadtul szomorú, hogy a san franciscói székhelyű DHL német leányvállalatának épp a te telefonodra fájt a foga. Nagy bajban lehet a cég. A magyar divíziónak dolgoztam egy ideig, de nem tapasztaltam, hogy végfelhasználók telefonjait lopkodnák. Biztos jobban élünk, mint a németek.
-
sohajda90
aktív tag
Az elmúlt években csak OnePlus telefonokat használtam (8 pro,10 pro és most 15), de valahogy soha nem vitt rá a lélek, hogy a saját webshopjukból vásároljak. Legutóbb majdnem sikerült, mert nagyon sok értékes ajándékot adtak a készülékhez, de végül a lassú szállítás miatt lemondtam róla. Mindegyikkel elégedett voltam, vagyok. Én azért remélem, hogy nem tűnnek el teljesen az EU piacról!

-
HDAdriano
tag
OPPO Find X9 Pro, majdnem ugyanaz a két telefon a legtöbb részletben.
Nagyobb eltérés két helyen van, SoC és kamera rendszer.
Mediatek Dimensity 9500 valamivel lassabb, de a kamera rendszere meg sokkal jobb.
Valószínűleg OP-nak tényleg befellegzett. A kínálatuk az utóbbi hónapokban rendesen megcsappant (töltőt, tokok, fóliák tűntek el a boltból vagy fogytak el, mondjuk itt lehet csak tényleg elfogytak), most akkor a garanciával is gondok vannak, meg a korábbi hírekkel ezt összeegyeztetj
+Nagyon hasonló termékeket futtatnak OPPO-val ugyanazokon a piacnak. (Indiáról nem tudok mennyire vannak jelen), ennek szerintem így nincs sok értelme, és talán erre jöttek rá most OPPO-nál is. -
joey04
titán
Az önmagában nem rossz, hogy (ha) a OP helyett rendes Oppo eszközök jönnek, de ez az eljárás nem korrekt.
-
Chaser
legenda
A GSM Arena szerint a OnePlus termékek garanciaproblémái a kilépést készíthetik elő.
Szerintem) -
veebrave
junior tag
Igazából mindegy, ha már 1 az 1-ben a szoftver is ugyanaz.
Annyi hátránya van, hogy kínai webshopokból elég olcsón be lehetett szerezni a OnePlusokat, az Oppo esetén nincsen így. Egyelőre. -
2o1i
senior tag
Az elmúlt években csak OnePlus telefonokat használtam (8 pro,10 pro és most 15), de valahogy soha nem vitt rá a lélek, hogy a saját webshopjukból vásároljak. Legutóbb majdnem sikerült, mert nagyon sok értékes ajándékot adtak a készülékhez, de végül a lassú szállítás miatt lemondtam róla. Mindegyikkel elégedett voltam, vagyok. Én azért remélem, hogy nem tűnnek el teljesen az EU piacról!
-
janeszgol
félisten
-
hdavid1
aktív tag
De nem értem, ha az Oppo jelen van Európában, akkor ők miért nem tudják intézni az OnePlus-ok javítását is? Ha már úgyis össze vannak olvadva.
-
hargitomi
tag
Szuper lenne ha még az OP16 jönne globálisan, mert nem nagyon látok más telefont ami ekkora akkuval, jó OS-sel hasonló árkategóriában lenne.
-
Graphics
Jómunkásember
-
KISDUCK
addikt
-
Ricardo
titán
-
mpierre
veterán
Talán májusban volt, hogy a oneplus oldaláról rendeltem meg a pad go 2-t és elég sokmindent lehetett hozzá választani grátisz gyanánt, összesen 4 tételt, watch lite, watch lite töltő, usb kábel, asszem 110 wattos töltő 2 usb csatlakozóval, fura táska aminek a pántja type c kábel és kávéspohár közül és mindenzt 330€-ért appon belülről. Nagyon készletkisöprés szaga volt az egésznek, de bánja kánya korrekt ajánlat volt. Remélem valamit kezdenek a garanciáztatással, mert helyette a kupon egy boltba ami üres mint a sivatag sokat nem ér. A tablethez akkor már kiegészítő nem volt a shopban, mint toll, fólia vagy tok és már akkor sok minden "out of stock" volt.
A nord 5 telefonomat szerencsére egy nagyobb itthon is tevékenykedő shopból vettem, ha baj lesz vele akkor rájuk tudom majd lőcsölni, de remélem nem lesz vele gond.Dettó nagyobb shopból vettem a 13R-t. Talán így van esély, ha megmakkan 3 éven belül, legalább a zsetonra. De hát ki tudja ezt előre.
-
Ricardo
titán
Az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
KISDUCK
addikt
Talán májusban volt, hogy a oneplus oldaláról rendeltem meg a pad go 2-t és elég sokmindent lehetett hozzá választani grátisz gyanánt, összesen 4 tételt, watch lite, watch lite töltő, usb kábel, asszem 110 wattos töltő 2 usb csatlakozóval, fura táska aminek a pántja type c kábel és kávéspohár közül és mindenzt 330€-ért appon belülről. Nagyon készletkisöprés szaga volt az egésznek, de bánja kánya korrekt ajánlat volt. Remélem valamit kezdenek a garanciáztatással, mert helyette a kupon egy boltba ami üres mint a sivatag sokat nem ér. A tablethez akkor már kiegészítő nem volt a shopban, mint toll, fólia vagy tok és már akkor sok minden "out of stock" volt.
A nord 5 telefonomat szerencsére egy nagyobb itthon is tevékenykedő shopból vettem, ha baj lesz vele akkor rájuk tudom majd lőcsölni, de remélem nem lesz vele gond. -
fornettisuti
veterán
Én hol tudok igényelni egy 400 eurós kupont egy 400 eurós Oneplusra?
Jobbra a második ajtó.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem itt.

-
Fiatmultipla
kezdő
-
Ixion77
addikt
Nem jelentik ne, mert az drámai hatással járna az eladásokra. Sunnyognak amíg csak lehet, próbálják leüríteni a készleteket, aztán miután az utolsó ember is elhagyta az irodát, küldenek majd egy üzenetet hogy viszlát és kössz a halakat.
-
Graphics
Jómunkásember
PEdig elérhető a Realme kínálata idehaza is.
Tény, hogy erősen feltolták az áraikat, de néha van jó akció.
Bármennyire is hangoztatják a "BBK" megszűnt dolgot, de egyértelműen látszódik az összefonódás.
-
paatrick
őstag
Most akkor volt hivatalos bejelentés a kivonulásról vagy nem? Mert vagy fél éve ezzel volt tele a youtube, utána meg jött videó egy nagyobb youtubertől hogy a 16-os széria még jön az EU-ba. Akkor senki nem tud semmit?

Mert a 16-os széria az eddigi leakek alapján elég jó lesz.
-
janeszgol
félisten
Mindegy, hogy OP vagy Oppo néven, de jöjjenek versenyképes ajánlatok. A Realme is mintha visszahúzódott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s touch - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B460M i5 10600KF 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 3060 8GB Rampage SHIVA CM550W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor