Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Két héttel ezelőtt kizárólag a Skytech Gamingen volt fenn, és ott sehol nincs VESA DisplayHDR, még a képeken sem.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
moleculez
veterán
A gugli azt sem tudja eldönteni mi legyen a tablet plaform sorsa. Hovatovább, egy rendes chatplatformot (WhatsApp/Viber/Messenger szinvonalon) nem képesek felfuttatni úgy, hogy gyak minden internethasználónak van egy google accountja. (kis túlzással). Pedig már rég elegek hardveresen meg szoftveresen a telók mindenre is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
arty
veterán
válasz
Carlos Padre #11 üzenetére
kvázi idle még a desktop gépem is csak 50-60W és hamarabb elindul, mint a tévéim smart rendszere
#12 moleculez
az a baj, h amíg a pécé legalább 1 dologhoz kell, azaz nem tudod teljesen kiváltani, ergo rendelkezésre áll, miért ne AZT használnád a "többi" feladatra is?én azon vagyok megdöbbenve, hogy a google sose szánta a droidot a windowst kiváltó OS-nek... pedig mára a telefon + dokkoló simán kiváltaná a pécém, szerintem (bill+egérrel), csak ugye nincs erre szoftver (a DEX az ugye csak samsung, de nem akarok samsung telefont)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
moleculez
veterán
De tényleg én sem értem. Amikor először olvastam róla akkor az a use case volt megénekelve hogy azok akik laptopot hozzák-viszik dokkolják nekik megspóroljanak egy csatlakozást mert ezen is le lehet bonyolítani egy Teams meetinget, meg lehet nézni doksikat etc… de akarom én ezt?!
Annyi hogy a streaming cuccokhoz nem kell így a laptop. De ez már nagyon first workd problem.
A Samsung M szériás “okosmonitorok” a Samsung telóval tablettal szorosabban együttműködnek a DeX során. Ez már érdekesebb, hogy nem is laptop/desktop a feltételezett forrás, mert lássuk be a telefonok hardvere Átlag Józsefnek bőven sok is.Google TVs rendszerét meg azzal használtatnám élete hátralévő részében aki kitalálta.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
arty
veterán
okosmonitor...... ezekre nem pécé van kötve, ami minden okosságot mégokosabban/szebben/jobban/gyorsabban tud?
tévénél oké az okosság, de monitorban van aki kifizet ilyen képességeket?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
27", IPS, 1440p, 100Hz, 350 cd/m2, 1500-as kontraszt, Alt-DP/usb-c/65W, speaker, adaptive sync, stb.... nem gamer, de teljesen jó általános/multimédiás kijelzők, ilyenekért pár éve rohantunk volna.
AOC Q27B3CF2 ~ 76k HUF
Philips 27E1N1600AE/00 ~ 74k HUF[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Én kérek elnézést.
Egyébként valóban meglepődtem, hogy mennyire olcsón adják manapság a 100Hz-es, 1200-1500-as kontrasztot tudó IPS monitorokat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Komplikato
veterán
Mert amikor a 60Hz-es freesync monitort gamernek lehet kamuzni, akkor ez még, ahogy kolléga írta 100Hz-től meg fürge. Lásd a kismillió 100Hz-es VA/IPS monitort, amikben 6-7 éves low quality panel van a rakrár hátsó sötét sarkából.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
100 Hz+ = fürge
-----------------------------------------------------------------------------
(#3) AxBattler: "Mondjuk én a képfrissítést beáldoztam volna (akár 60Hz-en is), jobb hangrendszerért cserébe".Na, azért ne anyázzunk!
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
Inkább oktalan lenne, de monitor.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Ja, bőven elég lett volna 90-100-120Hz-es képfrissítés... de sebaj, a júzer bármikor lekorlátozhatja.
Egyébként minden más szempontból ideális multimédiás kijelző.
Mondjuk én a képfrissítést beáldoztam volna (akár 60Hz-en is), jobb hangrendszerért cserébe."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Segal
veterán
SZERINTEM amikor már 4K felbontás mellett is kapható 240Hz-es monitor akkor nem feltétlen a legjobb ötlet fürgének nevezni ezt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 68,58 cm-es képátlójú, játékosokat is célzó modell a Google szoftverkörnyezetére épül.
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49AG954NPXEN) G9 5K GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest