- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetne még sorolni, mert akkoriban tényleg rengeteg egyedi teló volt.
Mostanra már csak a hátlapot tudják variálni, és ha hoznak is egy kicsit frissebb egyedibb megjelenést, akkor az azonnal xar..
Valószínűleg a Hőskör miatt maradt meg bennem ez, hogy szeretem ha egyedi és néz ki valahogy egy mobil..OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
mindthecrap
aktív tag
Igen, és ez mind hatalmas bukta is volt, és akkoriban is százból kilencvenkilenc ember hidegrázást kapott tőlük, ne találd ki, hogy ezek sikerek voltak
Emlékszem a Xelibri kosárszámra állt az MM-ben, úgy árulták mint a 99 forintos DVD-ket és a kutyának nem kellett. Nokia Ngage-ről pár napja volt emlék cikk mekkora orbitális pénzügyi és presztízsveszteség volt,...
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Ricardo
titán
A mobil "hőskorát" végigélve, jót mosolygok, amikor egy mobil, ami (végre) picit eltér a fősodortól kiveri a biztosítékot.
Jönnek (nem csak itt) a " Hogy néz ki, el kellene takarni, atyaég, a kezembe nem venném" vélemények.
Kíváncsi lennék ha valaki bedobna valamilyen formabontó kinézetet mekkora "vihart " kavarna.
Hol vannak már olyan egyedi formák, pár példa a teljesség igénye nélkül.
Nokia 3300
Nokia 7280
Nokia 7600
Nokia 3650
Siemens Xelibri 6 (itt említhető a teljes Xelibri vonal) -
7Heads Drago
veterán
Pofám leszakad. Ez durva. Egy ilyent már érdemes lenne lehálózni és ragasztózni is. Menet közben majd eldöntöd hogy csak hátul vagy elől is.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mindthecrap
aktív tag
Bele nagyítva a képbe nagyon gagyi ez a "render", nagyjából úgy néz ki mintha Photoshopban pakolta volna össze egy Honor fan, magic lasso-val. Ezek hivatalos sajtóanyagok már?
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Egy jó tok rá, + mellé adnak még egy korrekt képalkotást, és már senkit nem is fog érdekelni ez a furcsaság.
3njoy the Lif3
-
Aryon87
félisten
Érdekes. És legalább egyedi.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Nekem tetszik..
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
A Samsungnak ami van, azt nem lehet kamera szigetnek nevezni. Leginkább kabátgomboknak tűnnek. Ez meg olyan mintha Picasso tervezte volna meg.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ricardo
titán
Ha olyan mint a többi, akkor "a kínaiak csak másolni tudnak" Ha teljesen eltér, akkor meg "hogynézmárki"
ez olyan van sapka nincs sapka dologg. -
tms+
aktív tag
Szerintem itt nem csak a kamera elrendezése a csúnya... akarom mondani, érdekes.
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
kapal
tag
Huawei, akarom mondani, hüvely....
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Atyám! Ezeket aztán sikerült alaposan túlgondolni. Kínai ízlés szerint biztos szép, de nekik nem pont az lenne a dolguk, hogy gms-sel a fedélzeten, a világ másik felében töltsék ki a Huawei-űrt?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az „érdekes” jelző határozottan kedveskedő a sajátos kivitelre.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyomtató topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok