- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan bemutatkozik a Fairphone 6+
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
mhydas99
addikt
Amit vegre illene tudni a sima Pixel 11-nek, ha mar az arat is nezzuk:
-Normalis, legalabb megkozelitoleg csucskategorias friss lapka - ez nagyjabol stimt.
-1220p koruli, 3500 nites kijelzo, Dolby Vision, LTPO, minimum 2000 PWM es 360 Hz Touch Sample Rating - rezeg a lec, ez igy 50 szazalek.
-Normalis, kicsit tobb, mint 1 napos uzemido massziv nyomogatassal, ergo atlgos, de vegyes hasznattal 7 ora SoT - ne ez nem lesz meg.
-25 wattos magsafe toltes, legalabb 45 wattos PD gyorstoltes, bar a 65 watt lenne az igazi es igy is kedves voltam. -alom...
-legyen benne csak 2 kamera, nem kell 3, de akkor az egyik 200 mp Samsung szenzor, 1/1,4, a Google tokeleteshez kozelito szoftverevel 4-szeres szenzorzoommal es melle egy minimum 13, de inkabb 50 mpx telefoto -ajajj, buko.
Mindezen hianyossagokert annyit kernek el erte, mint mas kinai gyartok ezek megletevel. Jo, a magsafes toltes nincs koztuk, a tobbi igen.
-
Ricardo
titán
Én azért nagyon szeretném ha nem ez lenne a fő újdonság.
Notif LED - jo gimmick, bár én mindig kamerával felfelé teszem az asztalra a készüléket.
Mediatek modem --> jó irány
Tensor 6 --> eddig sem játszottam
Kamerák??? akkora csönd van..
Battery -- same
MEM -- kevesebb lett a Pro verzióban + felárért megkaphatom annyival mint a régi készüléknél tudom tudom éjáj szarság.. szerintem annyi telefon nem megy el mint amennyit a kugli bármi máson megkeres szóval lehetett volna kedvezmény is.
Tárhely -- dupla végre az árak nem változtak, a tavalyi áron is ennyibe került a dupla tárhely, ergo drágább lett. Azért az alma meglépte tavaly áremelkedés nélkül a dupla tárhelyet az alsópolcos modellben.A pletykák szerint a sima új 50MPx -es egységet kap. Bővebb infót én sem találtam.
-
Postas99
őstag
Én azért nagyon szeretném ha nem ez lenne a fő újdonság.
Notif LED - jo gimmick, bár én mindig kamerával felfelé teszem az asztalra a készüléket.
Mediatek modem --> jó irány
Tensor 6 --> eddig sem játszottam
Kamerák??? akkora csönd van..
Battery -- same
MEM -- kevesebb lett a Pro verzióban + felárért megkaphatom annyival mint a régi készüléknél tudom tudom éjáj szarság.. szerintem annyi telefon nem megy el mint amennyit a kugli bármi máson megkeres szóval lehetett volna kedvezmény is.
Tárhely -- dupla végre az árak nem változtak, a tavalyi áron is ennyibe került a dupla tárhely, ergo drágább lett. Azért az alma meglépte tavaly áremelkedés nélkül a dupla tárhelyet az alsópolcos modellben. -
mQWeXgsf
aktív tag
Hoppá hoppá, lehet nagyobb lesz a PWM mint 480 Hz...???

-
Luck Dragon
támogató
Várom az új Pixeleket.
-
sfefe
addikt
-
bedibazsa
senior tag
Az iPhone 17-en sincs teljes AoD kép, be lehet úgy állítani, mint az Androidon - fekete háttér, fehér adatok. Kb. semennyit nem fogyaszt, főleg, hogy a zsebben kikapcsol.
-
janeszgol
félisten
-
Draun01
tag
bye bye AOD, végre az sem nyúzza majd az aksit többet.
-
Ricardo
titán
-
BoB
veterán
-
manokaki
addikt
-
nonsen5e
veterán
Feltalálták a notification ledet. Innováció kéremszépen! Már úgy 20 éve is volt a telefonomjaimban egészen addig míg nem jött meg az a trend, hogy kiszedjék.
-
Ricardo
titán
Jól hangzik
-
Fritz Teufel
addikt
Végre valami előremutató! Legalább vizualizálva van a folyamatos lehallgatás végre
-
manokaki
addikt
Na ez ami nekem bejön rajta
nagyon !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- AI-jal gyorsítja a Samsung a chipfejlesztést
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Motorola G54 5G DS Power Edition 12/256GB Midnight Blue eladó
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone SE 3 64GB ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7450 2-in-1 Core Ultra 5 / 16 GB / 512 GB SSD / Touch Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 2TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GARANCIA! EU-MAGYAR bill!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell Latitude 3190 - N4120, 4-8GB DDR4 RAM, SSD, jó akku, számla, gar, win 11 - 17.000 Ft kompletten