- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kypre
tag
be volt gyulladva, és azért akarta, mert ha igen ott maradhatott a gyulladából a genny (mert nem szívódott fel maradéktalalnul), és lehet hogy az így kialakúlt túlnyomás teszi. Szerintem, a ginkgo melett azért menj el egy fül-orr gégészhez is, az a tuti....azánt majd mérlegelj, hogy mit mond, és aszerint válassz...
[Szerkesztve] -
kypre
tag
igen, ginkgo akart lenni, és az tényleg nem ginzeng, bocsi...megnéztem neked a gyógynővény kalauzomban, és a Ginkgo, vagy Ginkgo-Biloba: Távol-Keleti gyógynövény fajta, javítja az agy vérellátását, serkenti a perifériás vérellátást.
Figyelmeztetésként annyit ír: hogy soha ne adagoljuk túl, mert agresszió, idegesség, hányás, és hasmenés lehet a mellékhatása.
És igen, ezeket lehet kapni gyógyszertárban, ami homeopátiás, vagy természetgyógyászok által használt gyógyszer. Szóval semmi vészes beavatkozás...
[Szerkesztve] -
kypre
tag
A Nővéremnek is nagyon sípolt a füle, először csak az egyik, aztán már mind a kettő. Neki azt mondta az orvos, hogy rossz az agyi vérellátása, és addot neki ginko tartalmú gyógyszert, azt elmulasztotta.
Szóval, ha gondolod, ilyen ginkó tartalmú homeopátiás gyógyszert már vény nélkül is lehet kapni, próbáld ki. Igazán egy mellékhatása lehet, hogy túlpörög az agyad, a sok serkentőtöl, és agresszívabb leszel a megszokottnál.
Szerintem megér egy próbát, neki egy hét alatt elmulasztotta, és nem is jött vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest