Aktív témák
-
nazo2
csendes tag
sziasztok! Hát én nem tudom... régi fotós vagyok, annak idején még szmenával kezdtem , én hivtam elő a negativot, nagyitottam stb... szval kezdtem egy hp géppel. 3.2 mp akku vagy elemzabálás 20-25 képet csinálta egy garnitura akkuval... jött
a következő: fuji a 345 ...Ez már nem zabálta az akkut, de nem az igazi!!! És 1 hónapja megvettem az s 5700 fujit! Szval ég és a föld!!!!!!!!!!!!!
Eleve 4 akksival 500-600 képet csinálok csere nélkül! Ott, ahol az előző 2 gépnél vaku kellett, most nem kell, és igy is kiráy képeket csinál!!! 3. A legfontosabb: ha bekapcsolom, 1 mp múlva lehet fényképezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ujra 2mp. mulva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez az amit a hulladék compact gépek nem tudnak. Pl egy lakodalomban egymás után 10 sec-alatt 6-8 naon jó képet csinálni... Ja, és a szertartás közepén nem kell szólni, hogy bocsika, de aksi csere!!!!!!!!!!!!!Szval mindenkinek tudom ajánlani....
Főleg mostmár: 3.2 mp hp:49.900 fuji s5700 39.900!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest