- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Kodly
csendes tag
Köszönöm szépen,hogy megírtad véleményedet.Igen jól jött mert nagyon kíváncsi voltam már egy igazi tulajdonos tapasztalataira és véleményére.Jobb ezt olyantól hllani akinek valóban van is ilyen gépe.Mégegyszer köszönöm,és légy nyugott nem rábeszélsz,a döntés attól még megmarad nekem.
-
Kodly
csendes tag
Akiknek Fuji S5700-as van kérem írják meg nekem,hogy az itt néhány hsz-ban olvasható problémák valóban jelntkeznek-e náluk.Pl.:Videórögzítésnél a gép zaja hallatszik(zoom-nál,stb.),vagy homájos kép készül mozgó események fényképezésekor,nem lehet telepíteni a gépre az illesztőprogramot aminek segítségével le lehet tölteni a gépre a képeket,zajos képeket csinál bizonyos ISO használatakor,stb.Azért érdekelne mert sokan viszont azt is mondják,h semmi bajuk sincs vele.
-
Kodly
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsot és a segítséget
-
Kodly
csendes tag
Szétnézegettem neten,osztottam szoroztam és az alábbi termékek maradtak meg a szűrőn: Kodak Esayshare ZD710
Kodak Esayshare Z885
Fujifilm S5700
és esetleg HP MZ67
Kérek mindenkit aki ért hozzzá,írja meg nekem melyiket válasszam,mint írtam nem igazán értek a digigépekhez és családi események,kirándulások megörökítésére fogom majd használni a gépet.És köszönöm az eddigi javaslatokat is.) -
Kodly
csendes tag
Előző(#444) kérésemhez még annyit fűznék hozzá,h szívesen fogadok olyan javaslatokat is amiben konkrét készülékek is meg vannak nevezve.Max. 40e Ft-ig. Köszönöm.
-
Kodly
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!Egy Fuji S5700-as gépet néztem ki magamnak ám itt olvasva a hsz-kat nagyon le lettem lombozódva.Nem tudok dönteni,h milyen gépet válasszak ebben az ár és teljesítménykategóriában.Nagyon amatör vagyok ezen a téren,semmit sem értek a digigépekhez(ám a fórumot olvasva már egyre többet),de nem is akarok rosszat venni,nekem a gép csak otthoni használatra,családi fotók,kirándulások,nyaralások céljából kéne.Annyit szeretnék csak megtudni,h erre a célra az S5700-as megfelel-e vagy nem,vagy más gép ilyen kategóriában lenne inkább a nyerőbb?jegyzem meg nekem nagyon megtetszett ez az S5700,nem profi fotózásra kell hanem jóminőségű családi képk és események megörökítésére.Kérlek titeket,h írjatok egy-két tanácsot vagy tippet.Elölre is köszönöm.)
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest