Aktív témák
-
parika
csendes tag
SZiasztok!
Az normális h 3 napi használat után lemerül? kb 100-150 képet lőttem el. És milyen szűrőt érdemes hozzá venni? Nem kell még venni vmit h rá tudjam tenni? (azt tudom h 46mm-es kell) Sokat ér a szűrő? Milyen állványt vegyek? Szükséges-e az állvány?
Kicsit sok kérdés lett de előre is köszönöm a válaszokat
-
parika
csendes tag
válasz
huntomas #321 üzenetére
hello!
Nos tapasztalatom szerint auto módot csak tényleg jó fényviszonynál vagy/és vakunál lehet használni beltérben, kinnt viszont ha nincs sép természetes fény akkor már buherálni kell.Én nekem ez az első gépem, amatőr vagyok és 1 hónapja még fogalmam sem volt mi az az iso érték blende rekeszérték és zársebesség.Ki kell kupálnia az embernek magát hogyha ilyen gépet akar magának és hát auto mód az felejtős bár mint felljebb írtam néha az is jó.Használati utasításban sok dolgot elmagyaráz jól.tanulni kell, amúgy a gép nem rossz tudni kell vele bánni.
Kellmes ünnepeketUgyanez van velem detto beltéren autoban elég zajos és homályosak a képek. egy kérdésem lenne h ehhez a géphez azért ajánlott egy állvány ugye? mert eléggé homlyosak a képek(beltéren kültéren nagyon jó) kezemmel nem hiszem h baj van mert 15 éves vok
Nah szal a kérdésem h ehhez ajánlott az állvány?ha nem akkor mit kell csinálnom? Köszönöm előre is
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
-
parika
csendes tag
kiváncsian várom a karácsonyt elivleg akkor kapok egy s5700eset, amint meglesz mondom hogy egy amatőrnek milyen-e akinek ez az első gépe
-
parika
csendes tag
válasz
Szten Márs #266 üzenetére
voltam egy boltba és kiprobáltam a gépet, automatában minden szépen a szuper makró tökéletes, egyet nem értek. Meg probáltam manuálba isot 100ra tettem meg minden 1sre a izét
és megpróbáltam fényképezni de csak fehér folt lett az eredmény vagy elmosódott, miért???
meg akartam a élesség állítást de az se sikerült, hogyan kell ezeket beállítani? legfőképpen az élességállítás érdekelne!
Köszönöm előre is a válaszokat.
parika
-
parika
csendes tag
válasz
Szten Márs #262 üzenetére
jah olvasgattam, de szerinted ez ideális lenne egy kezdőnek?
-
parika
csendes tag
válasz
Szten Márs #260 üzenetére
értem, köszönöm
És amugy mi a véleményed (véleményetek) erről a gépről, érdemes lenne nekem megvennem aki tanulni akar és főleg természetfotózáshoz hasznáná? olvasgatom h nincs értelme a iso 1600nak meg a 7 mp-nek de azt vissza is lehet vinni pl 5 mp-re tehát sztem az nem baj. És erre lehetne szűrőt tenni? Ismét előre köszönöm a válaszokat
-
parika
csendes tag
Sziasztok!
Én is elég amatőr vagyok ebben a témában és én is ezt a gépet néztem ki magamnak olvastam itt is a fórumokat meg az adatokat meg minden, és egyik oldalon azt irják sőt többen is h van manuális élesség állítási lehetőség. namármost az nem ugy kell más gépeknél h a objektívet tekerem?(lehet h nagyon nagy marhaságot mondtam) és kiprobáltam egy boltban ezt a gépet és akárhogy tekergettem nem ment
nah ha nem ott akkor hol kell az éllességet állítani? vagy egyáltalán van ezen manuális?? előre is köszönöm a válszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest