Aktív témák
-
Notes
senior tag
Én csak 5700-ról tudok nyilatkozni. Abban nekem kifejezetten tetszik, hogy ''be van burkolva'' az objektív (tehát egy szilárd vázban van így a külmérete a gépnek zoomtól függetlenül állandó). Így sokkal védettebb szerintem. De maga az objektív lehetne nagyobb fényerejű.
Maga a gép formája szerintem szenzációs. Nekem minden pont kézre áll, ezt imádom benne. Még a ki-be kapcsoló gombot is pedig az sokaknak nem tetszik. Szerintem az is tökéletes helyen van. Héten volt kezemben haverom 200K-s Canon gépe annak sem volt jobb fogása. -
SsPL711
őstag
Hello!
Nekem nincs gondom az S5700-as géppel, azon kívül amit leírtam valamint a többiek által említett ''zajosság'' és kromatikus aberráción kívül, bár eddig a zajosságot nagyon 1xerűen ki tudtam védeni. Nem csinálok ISO400-as érzékenység feletti képeket.
Szerintem a gépek objektívjei (szép magyarul) nem mozognak az adott objektív hossz méretén kívül. Legalább is az S5700-as biztos nem. Meg próbálom érthetőbben:
Tehát adva van egy fix objektív hossz méret, ha zoom-olsz akkor sem lesz hoszabb sem rövidebb, (kívülről nem látható) csak belűl mozog az optika, a látható objektív méreten belül.
Üdv,
SsPL711
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Építő/felújító topik
- Júliusi techmontázs (2025)
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest