Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Hát rászántam magam, és leszedtem a 380Mb-os driver cd-t......
Szurkoljatok, hogy működjön!!!!! -
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a WinXP alatt nem igazán szuperál a SBLive! hangkártyám, aprobb, de felettébb bosszantó hibákat produkál!!
PL: elállitja a cstornák baállitását, játékok alatt furcsábbnál furcsább dolgok jönnek elő.
Én szerintem ez driver-hiba lesz!!
Próbáltam simán az XP-s drivert -> nem szólt a mély
Gyári CD-n adott XP-s driver: -> itt jönnek elő a játékok alatti ''furcsaságok'', pl. akadozó, recsegő hang.
Upgrade-ek: na ezek sem hoztak túl sok jót....
Ja, a kártya Win98 alatt tökéletesen szólt, nem volt semmi gebasz!
Szóval ha valki tudna jó drivert ajánlani XP alá (ami nem 100+ MB), annak nagyon örülnék!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Robot fűnyírók
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest