Hirdetés
- Xiaomi 17T - T-modell
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
kíváncsi vagyok, hogy ez a képarány mennyire lesz praktikus. szerintem ezen fog múlni minden.
A flip-eknek ergonómiai szempontból minimális létjogosultságuk van, mert összecsukva ugyan kicsik, de sokkal vastagabbak mint a rendes telefonok és az üzenet olvasáson felül semmire nem használhatók csukott állapotban. Eleinte a Samsung foldnak furcsállottam a teljes képernyő képarányát mert filmezéshez nem ideális, viszont minden máshoz meg igen, ráadásul a mindennapokban amikor csak a klasszikus okostelefon funkciókat használja az ember, akkor nagyon praktikus, hogy nem kell mindenhez kinyitni mert megfelelő méretű és arányú a külső kijelző is.
Kérdéses, hogy az apple kis képernyője tud-e olyan teljesértékű funkcionalitást nyújtani átlagos használat során, hogy ne kelljen mindenhez is kinyitni, mert akkor létjogosultságát veszti az egész koncepció. Nem véletlen hogy a Samsung óvatos és nem egy az egyben áll át erre a képarányra, hanem azért futtatja a régi szálat is. -
Alibaba5
tag
16 cm a samsung fold 7 is hosszában ha filmet akarsz nézni egy telefonon..
Amúgy ebédnél én is szoktam HBO nézni és közben alatta tudok olvasgatni mivel van még elég hely úgy hogy akkora a video mint ami ennél a iphone-nál lesz és marad hely még pl forumozni. Semmivel se lesz nagyobb ezzel a kép az apple-nél csak kevesebb lesz az a rész ami kihasználatlan kizárólag videos tartalomnál. Minden másra jobb a kocka forma amilyen most a fold 7 is és a 8 ultra is lesz.Nem is rossz köszi, így már szimpatikus, meg kéne néznem már egyszer egyet élőben
-
Alibaba5
tag
Én el sem mordulok a telo+tab irányról
ha megveszek mindent teló tab+pen óra füles az is olcsóbb mint ez (680k volt nekem)
napközben nincs időm meg lehetőségem nyitogatni + meglehetősen poros helyen melózok,
Otthon meg kényelmesebb és akku kímélőbb elővenni a tabot ami nálam jóval nagyobb is 12” használok egy 12000mAh akkuval
Elég réteg igénylek látom ezt a telótNekem is van egy 13”-os tabletem, viszont sokat ingázok és emiatt van egy régi mini tabletem is. Praktikus lenne ingázóknak, de ezért az árért évente tudnék venni új akármilyen mini tabletet csak az utazásra és még mindig olcsóbban jönnék ki. Úgyhogy egyetértek tényleg nagyon rétegtermék lesz. Főleg hogy maga a tablet is az.
-
Lajmund
őstag
nekem tetszik, sőt mióta megjelent az első fold erre várok, hogy végre lehessen rajta normálisan filmet nézni. Végre feltalálták… Samsungéknak mondjuk nem ment, amit azért sajnálok mert mostanra már lenne jó áron korábbi generációs. Nekem ez túl drága lesz így első körben, maradok egy darabig a telefon tablet kombónál.
16 cm a samsung fold 7 is hosszában ha filmet akarsz nézni egy telefonon..
Amúgy ebédnél én is szoktam HBO nézni és közben alatta tudok olvasgatni mivel van még elég hely úgy hogy akkora a video mint ami ennél a iphone-nál lesz és marad hely még pl forumozni. Semmivel se lesz nagyobb ezzel a kép az apple-nél csak kevesebb lesz az a rész ami kihasználatlan kizárólag videos tartalomnál. Minden másra jobb a kocka forma amilyen most a fold 7 is és a 8 ultra is lesz. -
janeszgol
félisten
A legkisebb régen volt a legsikeresebb úgy emlékszem. Ultra, kicsi, Plus.
-
cs.zs.
veterán
Ezt úgy értettem, hogy a globális telefonpiacon az Ultra, és a Pro Max is csak egy rétegtermék. De ettől még fogyhat jól.
De én úgy tudtam, hogy Samsungból a kis fosok a legkelendőbbek (azokból van legnagyobb legyártott darabszám, nem?)
-
adamklark
senior tag
Ahogyan a mostani, ~5mm-el szélesebb, cserébe ~40mm-el alacsonyabb, szóval akár még jobban is.
Csalóka a kép, mert alacsonyabb is, ezért szélesebbnek tűnik, de semmi extrém növekedés nincsen benne.
remélem, legalább érdekes néz ki, kérdés mennyire használható (bár nem almától venném hogy béta tesztelő legyek). pont azt szeretem a mostani foldomban hogy csukva jól fér a zsebben
-
janeszgol
félisten
Nem. Samsungnál az Ultra a legkelendőbb, majd a sima és utána jócskán lemaradva a Plus. Az Ultra kb 40%-ot tesz ki.
Az Apple-nél szintén a PM a legkelendőbb, utána a Pro, aztán a sima. -
wandor0930
senior tag
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
ha megveszek mindent teló tab+pen óra füles az is olcsóbb mint ez (680k volt nekem)
napközben nincs időm meg lehetőségem nyitogatni + meglehetősen poros helyen melózok,
Otthon meg kényelmesebb és akku kímélőbb elővenni a tabot ami nálam jóval nagyobb is 12” használok egy 12000mAh akkuval
Elég réteg igénylek látom ezt a telótAz S26 Ultra is rétegigény, meg az iPhone Pro Max is - de fogy. Ha piacra dobják, ez is fogyni fog.
-
wandor0930
senior tag
Kevered a Huawei pura X-et az X Max-al.
Az X Max ez a dizájn amit most mutattak be egy hónapja(mint a linked is mutatja) kb. nem egy éve, és kb ugyan azóta leakelgetik szóval hogy ki koppintott honnan az kérdéses, főleg hogy a Samsungnak is szivárognak az infói/képei egy ilyen kialakításról.
-
Segal
veterán
Elég réteg igénylek látom ezt a telótA többi gyártónál még élhet is ez a réteg igény, de az Apple-nél muszáj lesz megvenni és azonnal csinálni vele egy tükörszelfit a közösségi médiára hogy a "menőségfaktort" életbe tartsák a fiatalok, mert pár hónap múlva már gáz lesz a 17 Pro Max-al pózolás...
-
secretgarden
aktív tag
Ennyiért inkább egy normáis telefon meg egy normális tablet...
-
adamklark
senior tag
Én foldable használóként viszont azt mondom hogy nekem sokkal szimpatikusabb ez az arány.
Szélességben picit szélesebb viszont magasságban meg sokkal kisebb, szerintem pont jobban elérhető lesz mindenhol.Becsukva egy jóval kompaktabb készülék mint a mostaniak - kicsit fura aránnyal ugyan - kinyitva viszont majdnem ugyan akkora, de itt meg jobb aránnyal mint a mostani közel négyzetesek.
Samsung is belebegtetett már egy hasonlót, Huavei is csak a GMS hiánya cink :S
Én jóeséllyel ebbe az irányba fogok elmozdulni ha emészthető áron jönnek.
becsukva hogy fér el a zsebben?
-
Sgr_A
addikt
nekem tetszik, sőt mióta megjelent az első fold erre várok, hogy végre lehessen rajta normálisan filmet nézni. Végre feltalálták… Samsungéknak mondjuk nem ment, amit azért sajnálok mert mostanra már lenne jó áron korábbi generációs. Nekem ez túl drága lesz így első körben, maradok egy darabig a telefon tablet kombónál.
Elég réteg igénylek látom ezt a telót -
janeszgol
félisten
Nem tetszik.
-
cs.zs.
veterán
-
Alibaba5
tag
-
wandor0930
senior tag
Hát, a fogása nem biztos hogy kényelmes lesz hacsak nem Liszt Ferenc méretű tenyérrel és ujj-hosszúsággal rendelkezik majd a jövendőbeli tulaj. Nem véletlen, hogy a többi fold gyártó nem ezt a form-factort erőlteti szerintem...
De hát majd meglátjuk, ha lesz belőle valami.
Az árát úgy 1,5 millára tippelem...Én foldable használóként viszont azt mondom hogy nekem sokkal szimpatikusabb ez az arány.
Szélességben picit szélesebb viszont magasságban meg sokkal kisebb, szerintem pont jobban elérhető lesz mindenhol.Becsukva egy jóval kompaktabb készülék mint a mostaniak - kicsit fura aránnyal ugyan - kinyitva viszont majdnem ugyan akkora, de itt meg jobb aránnyal mint a mostani közel négyzetesek.
Samsung is belebegtetett már egy hasonlót, Huavei is csak a GMS hiánya cink :S
Én jóeséllyel ebbe az irányba fogok elmozdulni ha emészthető áron jönnek.
-
kakuk.tamas
addikt
Hát nem tudom, a képen mi akar lenni, de hogy nem egy iPhone, az szinte 100%. Sok mindent el lehet mondani az iPhone-ok mostani design-járól. Pl hogy a mostani Pro modellek szubjektíven ocsmányak hátulról. De igénytelenek sosem voltak, és azt az Apple soha nem is engedné meg.
Ez viszont igénytelennek néz ki. A kamerapúp és az ideiglenes fólia is kókány, ami még dummy modellnél sem állná meg a helyét.A vaku se Apple-ös.
meg nem lesz benne Lidar?
-
petymeg2033
tag
Hát nem tudom, a képen mi akar lenni, de hogy nem egy iPhone, az szinte 100%. Sok mindent el lehet mondani az iPhone-ok mostani design-járól. Pl hogy a mostani Pro modellek szubjektíven ocsmányak hátulról. De igénytelenek sosem voltak, és azt az Apple soha nem is engedné meg.
Ez viszont igénytelennek néz ki. A kamerapúp és az ideiglenes fólia is kókány, ami még dummy modellnél sem állná meg a helyét. -
polo493
tag
kicsit gagyinak tűnik ,ha tényleg reális a kép ,főleg kamra része ,szerintem 800e lesz ,én várom ,remélem magsafe lesz benne
-
Graphics
Jómunkásember
Hát, a fogása nem biztos hogy kényelmes lesz hacsak nem Liszt Ferenc méretű tenyérrel és ujj-hosszúsággal rendelkezik majd a jövendőbeli tulaj. Nem véletlen, hogy a többi fold gyártó nem ezt a form-factort erőlteti szerintem...
Az árát úgy 1,5 millára tippelem...Tegyük meg tétjeinket, én 1,2 milliót mondok.
Dollárban nem tudom megmondani, szerintem a 2000 $ feletti ár garantálható.
-
ultrasound
tag
Na, ezzel aztán lehet majd menőzni a pórnép között!
-
Emericus Max
aktív tag
Az árát úgy 1,5 millára tippelem...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 15 256GB 87% (1év Garancia)
- LG 32GS95UV-W OLED White Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite / 3/32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5307
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Amúgy ebédnél én is szoktam HBO nézni és közben alatta tudok olvasgatni mivel van még elég hely úgy hogy akkora a video mint ami ennél a iphone-nál lesz és marad hely még pl forumozni. Semmivel se lesz nagyobb ezzel a kép az apple-nél csak kevesebb lesz az a rész ami kihasználatlan kizárólag videos tartalomnál. Minden másra jobb a kocka forma amilyen most a fold 7 is és a 8 ultra is lesz.