- Telekom mobil szolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- iOS alkalmazások
- [Re:] Renderképeken az eddig ismeretlen OnePlus 8 Lite
- Android dual SIM okostelefonok
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- [Re:] Seat EXS KickScooter bemutató
- [Re:] Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
- Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Hozzászólok Aktív témák
-
lenzso
tag
Ja,értem.Köszi a véleményt
-
lenzso
tag
Én ennyiből még nem vonok le konzekvenciát,mindennel lehet fost lőni,meg jót is.Az sem biztos,hogy ezt másik csúcs gép ,jobban megoldotta volna,elég gyengének tűnnek a fényviszonyok és a téma sem túl hálás. Sztem.
-
lenzso
tag
Ezért is írtam,hogy ezekkel a körülményekkel más versenyzőknek is minden bizonnyal meggyűlt volna a baja.
(#84570) Ricardo Moz kinti képeit látva azt gondoltam,hogy jobb a MI8,mint az S9 de ezek alapján nem biztos.Tegnap egy rendezvényen kollégám a MI8-al én a P1-el lőttem pár képet,nem maradtam alul,sőt....Szvsz jó fényben nagyon jó,rosszabb fényviszonyok között közepes a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
lenzso
tag
Ez szinte már mindegyik gyártónál így van,kijön azt majd reszelgetik. Majd hozz még képet más szitukban is.Kíváncsi vagyok meddig tartod meg
A P1 is nagyon szar volt amikor megjelent,nem csak fotózásban hanem mindenféle szoftveres baja volt,mostanra teljesen rendbe tették ezért mertem megvenni.Már raktam fel máskor is képet vele,sztem nem sokban marad el a mostani csúcsoktól.
[ Szerkesztve ]
-
lenzso
tag
"talán ha ráunok"
Na akkor mehet a KIUNRÁ előbb verseny
Hozzászólok Aktív témák
FIGYELEM! Szabályváltozás
• Telefontípust írj minden esetben!
• A képeket direktbe (is) linkeld!
• Olvasd el a téma összefoglalót!
• Topikgazda és moderátor hibajavítási céllal a hozzászólásokba beleszerkeszthet.
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- Windows 7
- Ford topik
- OLED TV topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kávé topik
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- További aktív témák...