- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Mind 2-nek megvan a maga előnye.
Más.: [link] Mate 50 pro lehet nem lesz már olyan jó, a Leica elhagyása lehet érezhető lesz.
Tudom csak egy videó és majd az igazi tesztek megmondják.
Én sem gondoltam, hogy bármi sokat is adna hozzá, egy ilyen cooperáció a dolgokhoz, csak na.Így utólag látva ezt a mondatot, a mobilarénás 12s ultra cikkből.
A Leica a szoftveres feldolgozó oldal mellett az optikát alkotó lencsék tervezésében is részt vett, így állítólag a becsillanások, kromatikus aberráció és az elmosódás is kevésbé problémás. A hátsó kameramodul megkapta a Leica Summicron címkét is, a lencsék ugyanis infravörös fényszűrő és olefin kopolimer bevonatot is kaptak.És látva ezt a [2] képet, 100%-ban pont ezek amik láthatóak fejlődésben.
Ja igen, és ha a huawei és honor kapcsolatát nézve a dolgot, akkor is az figyelhető meg, hogy míg a honor vagy pontosan ugyan olyan, mint a huawei +leica vagy rosszabb.
De a huawei + leica sosem rosszabb mint a honor.
Be is fejeztem ezt, mert lehet tényleg csak én látom így. -
*RLaci*
addikt
"ízlés kérdése" Így van. Én mindig is szerettem a Pixelek kicsit színes, szagos képalkotását(a gyári élesítésből kicsit lejjebb vennék a hatosoknál), nekem ezek a képek "élnek", de ez nem tetszhet mindenkinek. Ettől függetlenül elismerem, hogy a Huaweinek, Xiaominak, van olyan telefonja ami legalább ilyen jó és realisztikusabb képet csinál.
-
DrDoktor
senior tag
Érdekes ha nincs vakító fényorgia amiből hdr dolgozni tud mennyire átlagosak lesznek a pixel képei.-Sok készüléknél így van most jelenleg a nothingomnál is de itt nagyon demonstratív az átlagba zuhanás.Félre ne érts nem rosszak a képek csak elveszik a sokaknak extra bombasztikusság.
Köszi a megosztást ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest