- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Na ja...csoda hogy nem dörög és villámlik. Egész hétre ilyen időt mondanak sajnos. A Rodriguez HDX drivert leszedtem, mert nem igazán tetszettek a képek amiket csináltam napsütésben. Feltettem a C905 átalakított driverét...de az meg nem mentette a képeket csak hébe-hóba, valami nagyon nem volt jó.
Most a "Jocks Extreme Sharpness for W995" driver van fent, de még nem sütött a nap, hogy ki tudjam próbálni, mindenesetre a működésében eddig nem volt hiba. -
Danny750
őstag
Igen alapban sokkal jobb videót csinál ,de csak ide tudtam gyorsan regizni ,hogy feldobjam a videót! Ez a videó is jobb ennél! Viszont a villám meglett!XD
Az őz a miénk és nagyon aranyos!Már 2éves lesz! (apum vadász és egy család hazavitte az őzet az erdőből ,de nem gondolták át teljesen ,ezért kb.2 hetesen befogadtuk ,hogy ne pusztúljon el!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest