- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Omnia2-nél engem is a hang zavart nagyon. Wave-nél már egész jó. Majd csinálok hangzavaros videót is, addig is itt egy csendesebb. 720p. Szerintem a képminőség is teljesen jó, még így lámpafénynél is használható minőséget produkál.
Szombaton megyünk Villányba, majd csinálok berúgós videót.
-
Danny750
őstag
Jahm ,de jól megrakta magát virágporral! XD
Hát igen makróban nemjön ki a különbség! Viszont az objektív méretéből adódóan távolabbi témáknál már sokkal jobbak a digitális gépek! Azért szerencsére már van 1-2 használható teló is!
Most majd ha lesz felénk vihar beállok egy villámfotózásra! Imádom a viharvadászatot!
Ilyenkor hiányzi a BestPic! -
rizso
addikt
Érdemes megnézni néha 1-1 elég drága gép tesztképeit is...Elsimerem, hogy egy fényképezőgéppel jobb képeket lehet készíteni, mint a telefonokkal, de egy mai telefon is korrekt dolgokra képes (arról nem is beszélve, hogy egy xenon+optikai zoom mennyit dobna rajta)
PROHARDVER! tesztekből 1-2 kép - direkt "egyforma" témát kerestem:
Canon Ixus 1000 HS
Panasonic DMC-LX5
Nikon Coolpix L110
Samsung WaveNem tudom, hogy a tesztek közben milyen fényviszonyok voltak, a wave-nél jó idő volt
-
ForRedGlory
félisten
-
Danny750
őstag
Hát szerintem egál a két teló képe ,de mintha tisztább lenne a GalaxyS képe!
Bár ezt úgy lehetne megállapítani ,hogy ugyanazt fényképezik! Az viszont tuti ,hogy képminőségben csak a C901 veszi fel a versenyt velük 5mpx-ben! Grat! Én is a wave,galaxy s és desire között vacilálok következő telóként?? -
ForRedGlory
félisten
Vagy ha nem makrót csinálsz, akkor próbálj meg kicsit máshova fókuszálji. Mondjuk ráfókuszáltál valamire, de látod hogy kiég, akkor egy kicsit fókuszálj arrébb. Addig kell keresni a megfelelô fókuszt amíg a kontraszt nem lesz jó. Nekem volt tegnap a Redbull fotózása közben néha öt fókuszpontot kipróbáltam, egyszer ki akart égni, egyszer sötét volt stb. :-)
-
Quasi_modo
nagyúr
illetve ha nem "égetem ki", akkor meg a "kép alja" lesz sötét - csinálok majd egy képet, úgy érthető lesz
Próbálkozz a fókuszálás módjának állítgatásával. Gondolom van benne ilyen: normál (matrix), kötépre súlyozott, pontszerű. Vagy lehet játszadozni a kontraszttal és a szintelítettséggel. -
korpicschess
veterán
Hát igen, gyárilag elég gyatra, de olvasgattam a fórumokat és a C905 driverét írták át rá (meg modosították is nyílván), és nagyon sokat javult állítólag a képminőség
Ebben bízom.
Sajna CA még a Fujimnál is előfordul néha.. egy hirdetésemnél levő kép: [link] (az asztal szélénél)
Azért használható lesz remélem a W995 is egy kis fotózgatásra, de nekem főleg zenére kell -
-
ferrari1
őstag
-
Putyin90
senior tag
Nálunk már elállt, ki is mennék robogni, de nagyon fúj a szél, félek, hogy felborítana.
De, hogy ne offoljam szét a topikot, itt egy kép is!
-
Putyin90
senior tag
Hát igen, eléggé unalmas már ez az örökös esőzés!
Egyrészt a sok árvíz miatt, másrészt ilyen borut időben fotózni sem lehet, és a képek minősége is rosszabb
, harmadrészt pedig: nem tudom használni a vadiúj robogómat.
Mióta megkaptam össz-vissz 2 nap tudtam vele menni, pedig lassan már 1 hete itthon van. -
Putyin90
senior tag
-
Putyin90
senior tag
Én nem használtan venném, ha venném...és nem is 50k lenne, mert 60, utánanéztem, de mind1, mert úgysem veszem meg. Csak eljátszadoztam a gondolattal.
Megvárom türelmesen az N8-at.
Ez a 14 mpx-eles csoda hát...ez már túl 'gizda', meg hogy előjön az optika, mint egy fényképezőnél, szerintem ez már erőltetett egy mobilba. Sőt! Ez már inkább egy kompakt gép, aminek telefon és PDA funkciói vannak.
Úgyhogy az N8-ra türelmesen várok, úgy sem fogom több mindenre használni, mint az N79-emet, mert ezt sem használom ki. Videózni össz-visz 1x videóztam vele, kipróbálásképp. Fénykepzni fényképezek sokat, meg zenélek rajta, meg persze telefonálok és sms-ezek, néha net, ha van wifi, ennél is ritkábban gps, ha olyan helyre autózunk, ahol nem nagyon ismerem ki magam. Pedig lehetne még több mindenre is használni, mivel okostelefon, de én egyszereűen ennyit tudok kihozni belőle, másra nem is nagyon kéne. -
BalanceR
addikt
Igen, a led meg lett oldva, a 2.1 es android kezeli is....
Viszont a lednél csak egy áramkört kel bekapcsolni, nem kell vakuszinkront állítani, kondit tölteni, túlfeszt elvezetni....
Ázsiai termékről van szó, szóval a fele nem igaz, amit ráírnak...
Az sem lepne meg, ha a 14MP csak interpolációval lenne annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest