- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Jó képek! Ettől a hardvertől kifejezetten azok!
És egy kis off:
Szerintem teljesen rendben van, hogy Vignette / Camera360 / egyéb... appokkal lőtt képeket is felkerülnek ide, ugyanis, bár nem a gyári nyers képminőséget mutatja, lényegében nem szerkesztett,képekről van szó...
Kb olyan, mintha témamódot váltott volna az ember, szóval, ennyi erővel bele lehetne kötni a "tájkép", vagy "portré" esetleg az "éjszakai" módban készült képekbe is, ugyanis a teló szoftvere azokon a képeken is módosít ... (Kontrasztot emel/ zajt szűr/utóélesít) -
B1T3
addikt
HTC-hez képest nem csinál rossz képeket.
Amúgy is tűrhető, mondjuk 100%-os nagyításban vannak hibák, mint minden telefonnál (kisebb-nagyobb mértékben), de használható kategória a legtöbb kép. Mondjuk a két cicás kép pont nagyítás nélkül is elég zajos, de ezt teszik a rossz fényviszonyok.
-
-
-
-
runner 125
nagyúr
Egyre gondoltunk, csak a fentebbiekre reagáltam. Egyetértek, véletlenszerű dokumentálásra, pillanat megörökítésére én is a telefont használom, mivel már nyújt 3-4 éves kompakt szintet.
enginev3.0
HD2 jó nagy úttörő volt annó, imádtam.
..fotó minősége nem rossz, bár máskor kereshetnél kissé dekoratívabb témát is. -
Samsung S8500 Wave eddig a nyerő, egyszerűen nincs semmi kifogás ellene, tökéletesen kielégíti minden igényemet. Egyedül az zavar, hogy ennyire olcsó, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire jót ennyiért meg lehet kapni. Nincs vele valami baj? A Bada engem nem zavar, ha rendesen működik, de rendesen működik? Fagyások, újraindulások, bármi? Mire figyeljek a megvételénél -típushibák, apróságok?
Pár kép a régi 5630-ommal, hogy On is legyek:
1
2
3
4
5
Egy kiránduláson készültek. Kábé ennyit tud a 3MP AF nélkül. Amúgy imádom a telót most is, csak már kevés. -
Ricardo
titán
Az ötforintoshoz jól ment ez a barnás tónus.
A kivitelezése nem lenne könnyű. összehozni egy napot, amikor mindenki ráér, ráadásul napközben, mert a korai sötétedés miatt a fotózás kilőve este felé.
Még keresem az alkalmas időpontot hogy napsütésben is csináljak összehasonlítható képeket. napközben nincs a közelemben a mini, de ha meglesznek a képek felteszem ide.
-
legiaap
félisten
Én még mindig azt mondom a ZN5 jobb képwkwt készít. Igaz más szögből lőtted, de jól ltható, hogy a HTC képeinek széle kicsit mosott. A közepe, az rendben van, de ahogy haladunk a szélek felé egyre jobban mosódik. Ez a Motonál nincs.
Komolyan mondom beszerzek egy ilyen motot valahonnét. -
rizso
addikt
Pár kép ismét Zn5-tel:
Áldás az ilyen szomszéd
Meg az ilyen is
Táj
Szintén táj
Virág
Naplemente
OszlopEgész jó a benne lévő kamera...és Defy után végre ismét van kameragomb
-
greencard
tag
1000x jobb körítésben fotóztad le a szitakötőket. Gratulálok. Az elsőnél nagyon tetszik a háttér árnyékossága és a szitakötő napfényes megvilágítása, szuper. A pillanat emlékműve...
Enjoy: Icinykét.
Viszont a kötőnél majdnem ott reggeliztem.
Mondjuk, szépen meg lehet közelíteni, csak elgémberedik az ember.
-
TooN
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
Pedig nem is lett a legjobb a videó, nagyon gyorsan ugráltak a kutyák, remegős lett, bár amikor egy helyben állt a kamera, látszott milyen tűéles videót csinál.
Mára még egy kis prezentáció
SGSII vs. iPhone 4:
(automata beállítás, semmi állítgatás, mivel akkor i4 méginkább menne a lecsóba)(a fű részletességében van hatalmas különbség)
(zajszint az érdekes + meg akartam izzasztani nehéz körülményekkel)
-
ForRedGlory
félisten
Na csak kész van
-
ForRedGlory
félisten
Na kész a videó, csak 1080p-ben több mint 200MB, de már megy fel youtube-ra. Kb 1 óra múlva fel is tölti, mert anyáméknál sajnos csak 8/1-es a net
Amúgy kiskutyák lesznek rajta az anyjukkal, ahogy éppen harcolnak izomból.
SGSII-n brutálisan néz ki a videó, kíváncsi leszek milyen lesz képernyőn -
-
Danny750
őstag
Igen jól látható! Sztem csinálj mindkettővel ugyanakkor ugyanonnak képet és ott látszik igzán!
(+azért egy képből nem lehet megmondani melyik a jobb összességben!, kellene még szürkületi,mvakus, makró stb sztem)
Azért én biztos a Defy-t venném ha válsztanom kellene ,mert összességében jobb teló!
(a színei talán szebbek is azon a képen ,viszont sokkal zajosabb! Camera360-al sokkal jobb képeket csinál-sajna az Androidos telók nem erősek a sima softtal kamera terén) -
ludsimon
veterán
Nem vagyok elfogult se a márkához, se a típushoz.
Én lennék az első aki megvenné azt a telefont ami nyilvánvalóan jobb képet készít.
De N79-et mindenképpen meg 'kell' tartanom a sport miatt. Kell nekem a Sports Tracker.
De már én legbelül érzem, hogy a Nokia kidobta a taccsot és nem tudja már többet magát visszahozni az élmezőnybe.Galaxy S és a többi android se tud olyan képet készíteni mint a régebbi 5 megapixeles Nokiák. Ezt Te is beláthatnád.
Itt nem azzal kell jönni, hogy mit tud produkálni 'rossz passzban'..
Hanem most mindegyiknél a tudásához legjobb képet néznénk akkor odaveri a 4 éves 'csoda' Nokia.
Pont. -
-
duvi
nagyúr
-
-
B1T3
addikt
Azzal én is.
Igazából inkább várok év végéig, amikor már a felsőbb szegmensben kézenfekvő(bb) lesz a kétmagos proci, és hátha kijön egy ilyen kameramobil, amelybe érdemes belefektetni, mert minden téren megéri. Igazából megvagyok a Symbiannal is, de kíváncsi leszek még a MeeGo-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest