- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
xhege #110234 üzenetére
Remek készülék meg minden.De a legjobb színkezelésen felkacagtam.
Direkt visszanéztem a topikot és hát khmmm.Van ott minden az ultra képein IS!
Magentában úszó ég,sárgásodás,zöldesedés.Ergó minden amit más gyártóknak hibaként felsorolt Econ.
Nincs legjobb színkezelés-!Szituáció,hozzáértés,szerencse ,algoritmus ,stb van.
Még két ultra sem készít sokszor ugyanolyan képet.
Az ilyen legjobb kifejezéseket el kell engedni . -
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #109927 üzenetére
Nekem tetszett, hogy közelebb ál a valósághoz a színek amiket lő, mint a többiben amikkel hasonlítottam. Pl. 11 ultra verte főszenzorban ez nem kérdés, de a színeket attól is jobban vissza adta. Részletességben lehetne jobb ez nem kérdés. Bár nekem a te összehasonlításodban sem volt olyan egyértelmű, a pixel 6 pro ellen.
-
-
Thom!
veterán
válasz
xhege #109447 üzenetére
Ugyanez a dilemmám. S23 is várom nagyon.
S21 van akkumulátor egyáltalán nem rossz.
Melegedés nyáron van, nagy melegben lehet kicsit kellemetlen 30 fok fölött, de az se vészes.
Van hibátlan volte, vowifi, térerő tényleg nem tul acélos, de a hivás minőségével nem volt panaszom, hívás szakadásom se volt! -
-
Drakmusz
addikt
válasz
xhege #109395 üzenetére
"Egyszerűen készítettem egy összehasonlítást és érdekel mások véleménye is az enyémen túl."
Ez világos.
De a legfontosabb hogy elsősorban neked legyen megfelelő az adott készülék.
Azért is írtam hogy akkor maradjon a Samsung, ha azt telefonként jobbnak tartod.
A teljes csomagot figyelembe véve a fotózás csak egy nagyon kis összetevője a dolognak.
Ha a Samsung holnaptól kiadná a világ legjobb fotós telefonját, én akkor sem venném az UI miatt.
Apple ugyanez.
Illetve feljebb már említették hogy az ár is komolyan befolyásoló tényező.
+150-200 ezer forintokról is beszélhetünk egy újabb modellre váltás kapcsán.
Bizonyos fejlesztések talán megérnek ennyit, viszont a kamerás tulajdonságok biztosan nem. -
Drakmusz
addikt
válasz
xhege #109383 üzenetére
Igazság szerint az eltérő vélemények csak összezavarnak.
A leírtak alapján a Samsung csomagja közelebb áll hozzád, tartsd meg.
Ezeket az oldalakon keresztül folyó hitvitákat meg soha nem értettem, főleg ha a fotózási képességeket nézzük.
Bármelyik ide feltöltött képen találok hibát nagyjából másodpercek alatt.
Natë jól írta a múltkor, irreálisan magasak lettek az igények.
Csak egy példa:
[link]
A hölgy többszörös MPA nyertes, a márka nagykövete.
Sonyt nagy valószínűséggel ritkán ajánlunk itt valakinek, ha mondjuk a fotózásról érdeklődnek.
Ehhez képest kissé komikus amikor mi egy sötétben lefotózott virágládát próbálunk meg pixelkukkolni..... -
ShadowLac
addikt
válasz
xhege #109385 üzenetére
Talán még az amberi arc megjelenése ami billenthet a mérlegen. Különböző szitukban,erős napon, arc fele árnyékban, árnyékba,benti fény, benti világítás,led stb.
Bőrszin ráncok bőrhibák megjelenítése.
( nekem ez miatt az U van. Nem akar minden ráncot bőrhibát nagy élesítéssel kontrasztal még erősebben láthatóvá tenni. Bár mindig félek hogy egy frissítéssel változtat rajta. Mostanában nem fotóztam embereket. Tizennévesek fotózásán ez nem jön ki annyira) -
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #109379 üzenetére
Gépen már nem olyan egyértelmű a samsung előnye, sok képen a pixel a részletesebb igaz nem mindegyiken. De minden más szempontból meg a samsung a jobb.(hdr, színek, fehéregyensúly stb.) Köszi a tesztet, ebből nekem az jön le, hogy simán van olyan a 22 ultra frissítésekkel, mint egy pixel 6 pro.
Ha meg a többi funkciót is nézzük, akkor azt látom, hogy továbbra is az egyik legjobb csomagot adja a 22 ultra. Minden körülmények között erős tud maradni.
-
Ricardo
titán
válasz
xhege #109367 üzenetére
A közelebbi téglafalas képnél a Pixel elég érdekesre vette a fehéregyensúlyt. Teljesen más színe van, mint a S22 U-nak.
Abból gondolom, hogy a pixel rontott, hogy a távolabbi képeken (ahol az asztal is látszik), mindkettőnek melegebb a színvilága. A késő délutáni időpont lenyugvó napot feltételez, ami szintén a lemenő nap sárgás színeínek helyeségét sugallja számomra.
A Pixelnek puhább a rajzolata, ami természetesebb hatást kelt, de ez a következetlen fehéregyensúly kezelés nem túl jó. Nem az első alkalom, hogy belefutok a neten ilyen képekbe.
A pixelek fő tulajdonságainak egyike (a természetes és részletekben gazdag képalkotás mellett) a megbízhatóság.
Ez, hogy két hasonló kép ennyire eltérő színvilágot mutat, számomra érthetetlen. -
-
Thom!
veterán
válasz
xhege #108856 üzenetére
Ezt a minőséget P4a hozza bármilyen szituban.
A szifon viszont gyorsabban összerakja a képet mint bármi más és éjszaka rövid záridővel dolgozik, mondjuk azt nem tudom mennyi FÉ kevesebben dolgozik azt azért tegyük hozzá.
Mert hogy sötétek az éjszakai képei az hétszentség a többi gyártóhoz képest. -
-
-
-
válasz
xhege #105512 üzenetére
Volt pár hónapig Pro Max és igen a legnagyobb előny az az akksi idő, de a sima Pro is brutálisat tud ebből a szempontból. Fold 3 és S22U (ezek voltak mostanában) nem igazán vannak pariban főleg az F3.
Néha kicsinek érzem a Prot, de azért váltottam le a Max-ot, mert azt meg nagynak éreztem..Na mindegy, amint írtam alszom még rá egyet kettőt!
-
-
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest