- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #108995 üzenetére
Egyenlőre nekem tetszik, de nem jöhet be mindenkinek ez egyértelmű.
Bár lehet a Leica NAT mód a hibás kicsit, mert az a valós színeket mutatja meg, ami nem mindig a legszebb.Hozok majd vele Leica vivid és authentic képeket is. Na azok tényleg nagyon szépek és annyira nincsennek is elrugaszkodva a színeket tekintve sem.
#109002Francia91 Szenzor zoom lehetett már ott is, nagyon jólműködik ez mate 40 pro és a 12s ultra estében is.
pl Pixel 6 pro sem alkalmazza, nem tudom miért.
Ezek nagyon rossz fényviszonyok között készült képek, de látszik mennyire jó a 12s ultra estében a szenzor zoom, és jófényviszonyok között simán kivált egy 2x zoom kamerát.[
"> ] Pixel 6 Pro 2 digizális zoom
[
"> ] Xiaomi 12S Ultra 2x digitális zoom
-
Aryon87
félisten
válasz
Bagoly01 #108738 üzenetére
Én is így gondolom. Nyilván nem ez a telefon a fotózás királya, de kategóriájában bőven válallható képeket készít, legalábbis elégedett vagyok vele, pláne hogy a P40Pro is aktív fotózás terén (amíg bírja). Egy 3x optikai zoom beleférhetett volna ez tény, a nagytesók meg megkaphatták volna az 5x zoomot. De még a 2x digitális se katasztrófa megfelelő körülmények közt.
Orgi: jó képek, a táj gyönyörű
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #108683 üzenetére
A legrosszabb körülmények között készültek szürkületben, sajnos a mi 11 pro-s tulaj nem engedett több képet csinálni, mert látta hogy bajok lesznek..
Nappal nem hiszem, hogy lenne ilyen különbség max a színekben, de hátha megint eltudom csalni tőle 1-2 kép erejéig jófényben is.S20 FE
-
Drakmusz
addikt
válasz
Bagoly01 #108614 üzenetére
Fotózni nyilván tud, olyan mint a nagyobb változat.
Talán az akku lehet problémásabb a sima 4-es esetében.
Nálunk még megvan a 4 XL itthon, teljesen használható.
13 alatt talán még jobb is lett, az egyik nap nyomkodtam egy darabig.
A kollázs miatt raktam offba, de a fotók természetesen szerkesztés mentesek. -
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #108467 üzenetére
Hát ez nagyon jó képet csinál.
Gyengébb fényben is ilyen jó..? Vagy itt is pixelesen zajos az árnyékos rész..?
#108478BlackV Valami hiányzik vagy épp valami sok, nem tudok rájönni mi lehet, mintha túl lenne élesítve kicsit, de ennek ellenére mosott is.
Mindent összevetve nem nevezném rossznak, de jónak sem. Ilyenkor a legjobb szerintem legyalulni a gcam profilt, és újra elkezdeni mindent belőni.
#108466Aryon87 Az esernyős tetszik a legjobban, annak a képen jobb is hogy egy picit több színt kap.
Pár napig míg megnem jön a saját.
Gyors előkap fénykép, minden bolondság bekapcsolva.Samsung S21
-
Aryon87
félisten
válasz
Bagoly01 #108364 üzenetére
Pontosan. Most ugye az otthoni szarokat kell egyenesbe hozni, aztán lehet jövőt építeni.
P40Pro szerencsére még működik, pedig elvileg korrdálódik belül, valamint a szakszerű ismételt összeszerelésnek hála egy szösz van a főkamera optikája előtt az üvegen belül, szerencse nincs befolyással a minőségre és fókuszra. (beázást is nekik köszönhetem)
12X is meglepően jó számomra. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #107788 üzenetére
Egyenként letöltve és összehasonlítva szvsz jobb mint a 11 ultra, de egy hajszállal kb. Valahogy tisztább a képe + a széleken sem mos, de minimálisan jobb csak még jelenleg. Saját összehasonlítás lenne jó, viszont nincs B20
Így inkább azt mondanám, hogy kula annyira nem is jó.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Bagoly01 #106500 üzenetére
Enyém parkolópályára került.. Szervizbe volt gari előtti "kötelező" cseréken (kijelző, akku) hogy még sokáig bírja.. Aha. TMX-nek hála beázott az este, miután a fürdőszobában járt tisztításon, amivel 2 évig nem volt baja..
Hogy mi lesz a sorsa nem tudom. Hétfőn meg jön az A52s.. Addig meg G4-el fotózok ma
Este hozok pár képet vele.novinyul: meg lehet lenni anélkül is. Kivéve ha munkatelefon. Bár nálam is van 1-2 app ami nyíg a GMS miatt, így kezdem vakarni a fejem miatta...
-
-
novinyul
veterán
válasz
Bagoly01 #105542 üzenetére
Nincs értelme elkérnem. Lényegében egy GT 5G + 9Pro+ kamera szett, emiatt kértem inkább a 9pro-t. Na meg kíváncsi voltam a Dimensity 920-ra napi használatban, eddig semmi gondom nincs vele(párhuzamosan használva a OP 9Pro) A GT2 Pro-t meg a Oneplus 9Pro miatt nem hoztam el, látszik hogy házon belül megy a lego
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #105073 üzenetére
Honor Magic4 Ultimate
Ezt vártam a sima magic 3 megjelenésekor, az igazi magic 3 pro plus utódot. Féltem hogy nem fog olyan jól kinézni mint az elődje, de ez kb ugyan olyan maradt, ami számomra a legszebb/vageszabb teló a piacon.
Gondolom bőven 500 felett lesz. És ahogy látom ez is 1/1,12" szenzor mint a 11 ultra.
Vajon a gn2 es vagy valami újabb.
Viszont továbbra sincs 10x zoom.
-
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bagoly01 #103108 üzenetére
Nekem volt p40 pro plusom, ha ahhoz kéne hasonlítanom, akkor azt mondanám hogy a p40 pro plus megveri ha csak a kamerát nézzük. Részletesebb mind fő szenzor, mind nagylátó és zoom egységekben is, de csak egy kicsivel.
Az máskérdés ha összességében nézzük mint telefon, kb tönkre veri. -
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Bagoly01 #101699 üzenetére
Ez megmarad sokaig masodtelokent, mig szet nem rohad. A Huawei kamerakepessegekrol nem mondok le semmikepp, az egyik legszelesebb palettaval rendelkezik szoftveres tudasban, amit ki is tudok hasznalni maximalisan, mas gyartonal nem latom ezt.
Snapdragonos telo eseteben is max a Gcam, ami kepes felvenni a versenyt. Vagy siman a Xiaomi rendelkezik hasonlo szoftveres kameratudassal a MIUI 12.5 ota -
natë
nagyúr
válasz
Bagoly01 #101311 üzenetére
Laptopszalon. tegnap du. rendeltem, ma már itt van. Kicsit már bántotta a szemem a túlélesítés (FE), viszont ez még nem annyira fátyolos, mint a nagytesók. 5000-es akku kegyetlen.
Ami nagyon tetszik, a kijelző és a JBL sztereó hangszóró. Ja meg a haptic, az nagyon penge.Laci: mi volt a gond? Nem tapasztalok bug-ot eddig.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Bagoly01 #101302 üzenetére
Igazàbol mind a kettő tetszik. iPhone kontrasztosabb plusz kicsit élesített. A Xiaomi kicsit jobban ,természetesebb, részletesebb. ( Nekem mondjuk kevesebb részlet is ok)
A xiaominak nagyon jó a kijelzője és a kamera is.(ott a helyszínen a iPhone tulajànak a Xiaomi kijelzője tetszett jobban) Nem húzza túl a színeket, nem élesít . Az eget is mindíg valóságosan fotózza fàk bokrok fű színe rendben !! (Samsung utàn ez egyből feltünt, a szürkés felhők sem kékesek) Feketébe àtbukàs sem jellemző. Az idősebb emberek fotózàsa is rendben van. Nem mélyíti a ràncokat az erős kontraszt és élesítés!! Kellemes csalódàs ez a teló.
(Xiaomi 3.fotója szemcsésebb mint az előző.bemozdulhatott?? passz.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Filmvilág
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest