- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
MC Pite #11106 üzenetére
szép ahogy mindent megvilágít a lenyugvó nap, de nekem valahogy nem jön át, legalábbis N8 szinten, talán már sok az elvárásom
de valahogy kevés a részlet, és sok a kiégés. viszont a színek rendben vannak az biztos, és a dinamikatartomány is jó
a téma nagyon ott van
nagyon szép kép lett
-
ludsimon
veterán
válasz
MC Pite #9269 üzenetére
Én többet vártam ettől az agyon reklámozott hűde' nagy durranástól (1/1,83).
Kihangsúlyozom én nem azt mondtam, hogy gagyi az N8 képekben, de az Innov8 szvsz maga mögé utasítja.Vannak olyan helyzetek ahol az N8 nagyon csúnyán elvérzik, pl. ha egy kicsit is rosszabb a fényviszony, borzalom miket produkál. Más telefonok között azért nincs ekkora különbség ha elmegy a nap, vagy nagyvárosban fényképezel vele nem lesz ilyen brutálisan gagyi.
A színek viszont mondhatni teljesen rendben vannak az N8-on. Néha fehér fátyolos a kép, de szerintem az csak az autó mód miatt.
-
ludsimon
veterán
válasz
MC Pite #9266 üzenetére
Utolsó hozzászólás erejéig, aztán befejeztem veled a beszélgetést erről a témáról, mert elképesztően elfogult vagy a telefonoddal.
Csak, hogy egy kicsit átvegyem a stílusod.
Tehát NEM VETTED A FÁRADSÁGOT, hogy megnézd az innov8 képeit? plNe legyen senki felháborodva, de én egy 100k-s NOKIA telefontól még mindig többet várnék el amire az N8 képes. De nem is ragozom tovább, mert eljutott az üzenet ahhoz aki érti mire akarok kilyukadni...
-
ludsimon
veterán
válasz
MC Pite #9263 üzenetére
Nem kompakttal kell összehasonlítani a telefonokat. Ez abszurd!
Telefont telefonnal kell hasonlítgatni nem kompakttal.Innov8 képeit meg lehet nézni milyen tökéletes ezek után...
Úgy néz ki nem igazán tudnak már mit kitalálni, hogy valóban tökéletes legyen a részletesség a szín, vonalélesség, stb inkább megapixel háborúznak tovább.
Végképp belegondolva abba, hogy az N8 még mindig 100k.
Akkor inkább egy ésszerű android, de nem ez.
Mert az N8-at közel sem mondanám jó fotós telefonnak de ez már akkor kiderült mikor az első képeket linkeltem ide be.Amúgy én is tudok atom szar képet készíteni tükörreflexessel. .
Full auto mód..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest