- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Elolvastam. Le a kalappal, minőségi lett.
Ez meg csak úgy, nem a sajátom, csak tetszik <-LG Optimus Black
Délután készítek 1-2 videót, majd jövök.
-
Zamasun
aktív tag
Egyébként a Mini egy kiváló készülék, viszont a kamerájával nem vagyok elégedett. Túl sok vörös kerül a képekre, a fehér színek egyértelműen vörösödnek, amihez utólagos korrekció kell. Egy ici-picit reménykedek benne, hogy az ics majd valamit javít a képek minőségén, de félek ez hardveres hiba, amit szoftveresen már nem javítható.
-
-
Iomega
addikt
Az volt a lényeg, hogy mit látsz a képen, hogy milyen a színösszetétel, hogy mennyire fakó, vagy életlen, és nem az , hogy hány megapixelben töltöm fel.
A sokak által szidott HTC kamera minőséget próbáltam érzékeltetni.
Arra jó, hogy , ha éppen le kell fotózni valamit, akkor használható, de egyértelmű, hogy egy fényképezőgépet nem tud kiváltani.
-
törölt tag
-
Nem az időjárásra gondoltam.
"Mondj valami jó témát mert már kifogytam az ötletekből"Erre mondtam, hogy a " Téma az utcán hever!".
A fotózás szakma, magasabb szinten művészet. Nem mindenkinek adatik meg ez a tehetség, jó érzék és egyéni látásmód nagy fantáziával. Ez is olyan mind az zene, mindenki tud kornyikálni, jól zenélni kevesen. -
DemonDani
addikt
természet. zöld park ilyesmivel róbálkozz, de ne makrókkal, hanem inkább a beállításon variálj. téma ne középre hanem harmadolással, esetleg aranymetszés, bár ez már komolyabb.
feküdj le ha kell, hidd el, teljesen más szemszögből látod a dolgokat, már gugolva is!
szerk:
és ha kell csinálj akár 5-10 képet is! digitális. erre való. kiválasztod a legjobbat a végén otthon. különböző beállítást próbálj minden alkalommal, de csak kicsit térjenek el, ha már egy számodra tetszetőset találtál(#12795) sdd2
témán múlik, de tedd automatára. felesleges ilyenekbe beletúrni, amig nem érzel rá szukséget, majd jön az magától, meg ahogy kiismered mi mire jó, ezt is próbálhatod különbözően. -
rizso
addikt
Nem kötekedés, de ez volt a harmadik offod ebben a témában, szóval simán kiírhattad volna a véleményed ide is
De akkor én leírom a véleményem a One S-ről. Egy olyan telefon, ami ötvözte volna a Sensation és az S2 pozitív tulajdonságait, mint pl qHD Samoled kijelző, fém burkolat, bivaly hardver, stbstb. Ez mind szép és jó, részletre talán ki is tudtam volna fizetni. Ám arról megfeledkeztem, hogy nem bővíthető microsd-vel, és mint tudjuk, a 16GB memóriából durván 10-et, vagy talán annál is kevesebbet használhat a kedves user. Sok embernek elég az is, de én minden porcikáját ki akarom használni, és ahhoz meg kevés! Ha már van benne egy viszonylag frankó kamera (ami a vártnál/ígértnél kicsit gyengébb lett, de sebaj), akkor használni is akarom (gondolom annyira már ismertek, hogy én elég sokat használom a mobilomat fényképezőként/kameraként). Egy kép mondjuk 1MB, videónál meg mondjuk 1 perc az 100MB körül lehet. Ehhez hozzájönnek a telefonon tárolt filmek, merthogy sokat utazok, és olyankor sokszor előfordul, hogy nem csak zenét hallgatok vagy netezek, hanem filmet nézek (pl. 1 nap alatt 3-4 Dexter rész csak a buszon
). Zenéből 500MB, max 1GB van a telón, de lehet, hogy ezzel sokat mondok. És akkor ott vannak az alkalmazások/játékok is. Nem titkolom, néha az unalmas percekben kipróbálok ezt-azt. És a legnagyobb "baj", hogy egy komolyabb 3D-s játék lassan 1GB körüli adatottal jár.
Lehet számolni...
Tudom, hogy ez nem teljesen általános használat, de sajnos nálam pont ezért esett ki az amúgy nagyon bejövős One. A Sony P is tetszik, de ott detto ugyanez a bajom. Én valószínűleg visszatérek az S2-höz, hacsak nem jön ki idővel valami jobb alternatíva. Ott 16GB belső tárhely van, amit tovább bővíthetek a 32GB-os microsd-mmel, szép a kijelzője, jó a kamerája, erős is, és szép lassan az ára is megy lefelé.
-
rizso
addikt
Igen, nagyon hasonló képeket lőnek az új(abb) SE telók
Fehércápa: holnap mindenképpen kipróbálom. Nem létezik, hogy nincs benne makró/folyamatos AF videó közben...
Na de eldöntöttem: én ezt a virágot indítom. Cingár is, a kép is árnyékban készült, szóval nem a legjobb, de legalább egyedi
Természetesen N8 az elkövető.
-
-
Mindenki készülékenként egy általa kiválasztott képpel és videóval jöhet. Akit többször látsz a listában, az több készülékkel jött.
App-os kérdésedre viszont már korábban megírtam a választ:
"Annyi javaslatom lenne még egyébként, hogy csak gyári programot használjunk, ha valaki mégis valami miatt kényszerű mást használni, akkor legyen benne 100%-ig biztos, hogy nem nyúl bele a képbe, mert nem az app-ok szaturálási versenyét szeretném látni. "
-
-
Hát igen, ez még elég korai kép.
Amikor én odaértem akkor kb 5 perc alatt egyszer sem lehetett HTC telefonokhoz odajutni.
B1T3: Már töltöm fel őket. Viszont a fényviszonyok elég gyengék voltak, plusz egy 5-10 fős tömeget feltartani fényképezgetéssel sem a legnyugodtabb környezet. Egyébként a képek célja sem a minőség volt, hanem liveblogoltam ismerősömnek az eseményt.
mod: Egyébként a teljes Mobilaréna prezi anyaga benne lesz.
-
-
rizso
addikt
Meg mellette még néhány dolog
De ha azokat a bizonyos dolgokat korrektül tudná, akkor nekem mindegy lenne, hogy éppen androidnak vagy symbiannak hívják a rendszert.
Mondjuk S2 kamerájával is elégedett vagyok olyan 85%-ban, és talán ez kicsit még nőhet is ICS-sel (persze ha javított kamera app lesz benne), a hardver meg egy jó ideig elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest