- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
bigmasterg #122002 üzenetére
A makrós képessségei zseniálisak! Van egy facebook csoportja a telefonnak, ahová tesznek fel kepeket a tulajok, elkepesztő!
-
subset
senior tag
válasz
bigmasterg #121880 üzenetére
S24U -nál a "trükk" az, hogy a 10X-es zoomot visszaveszed kicsivel 10 alá, úgy sokkal jobb lesz a végeredmény.
Én is hasonlítgattam a 22U-val és elég kiábrándító amit a 24U produkál 10x-esen, de így már nem bánkódok igaz macerásabb a dolog.... -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #121926 üzenetére
yt video:
Vivo X100 Ultra vs Nubia Z60 Ultra Camera Comparison Pretty Close!Persze jó lenne 100%-os méretben látni a képeket, hogy valójában össze tudjuk hasonlítani őket.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #121897 üzenetére
Android autót elvileg simán meglehet oldani Vivónál hogy működjö, de mivel én nem használom, nem tudom biztosra mondani.
Nekem az alap Chrome simán megy, mindenféle gond nélkül.
Kínai alkalmazások bekapcsolásnál van bőven, de kijelölve kb 10ms törölni őket.
Vivo-k esetében még rendszer alkalmazásokat is lehet törölni és tiltani.
Értesítésekkel kell babrálni még elég sokat, van vele macera.
AOD-on nem jelennek meg a 3. féltől származó értesítések, de erre is van már megoldás, viszont még nem jutottam oda, hogy megcsináljam.
Az Origin OS maga mindent is összelopott, de csak a jó dolgokat szedte össze, nekem jobb mint a butított eu féle fun touch.
Bármelyik felülettől folyékonyabb a működése.Aki retteg kici Kínaiaktól, annak nem ajánlom.
-
xhege
veterán
válasz
bigmasterg #121897 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de nálam angol nyelven használva a telefont a beállításokban több helyen is voltak kínai nyelven maradt menüpontok. Volt 1-2 alkalmazás, ami kínai volt és nem lehetett törölni. Időnként kaptam random kínai nyelvű SMS-eket és rendszerüzeneteket. Android autó nem működött. Az alany egy Oppo Find X6 Pro volt.
Engem ezek halálba idegesítettek igy megváltam tőle, de sokan használnak ilyen telefont megelégedéssel. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #121880 üzenetére
S24 ultra egyértelműen jobb szerintem, kevesebb a zaj, több a részlet, főleg a zoom fotóknál.
5x nyilván nem kérdés, de a 3x is sokkal jobbnak tűnik a jobb képfeldolgozó algoritmus miatt.
Kb ezt a különbséget vártam és az s23 ultra sem lenne sokkal jobb, sőt.!
Az jobban élesít és színesít mint az s22 ultra.
Videóban sem lenne kicsi a különbség, ott az s22 ultrának gyenge volt a stabilizálása és túl lágy volt a videó gyengébb fényben. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #121875 üzenetére
Csináltam tegnap gyorsan pár képet S22 ultrával és S24 Ultrával egymás mellett. (Volt ott egy S23 ultra is, de nem ez volt a legjobb idő / helyszín tovább bonyolítani a dolgot.)
UW, kint: S22U, - S24U
1x kint: S22U - S24U
3x kint: S22U - S24U
5x kint: S22U - S24U
10x kint: S22U -S24U
Azt mondanám hogy nappal, kint összehasonlítatóak. UW és 1x -ben 24-nek jobb a zajszűrése, a 22 meg kicsit túlélesített. Ez nekem gyanúsan snapdragon vs exynos különbségnek tűnik. Snapis S22U jobban kezelte a zajt.
3x-ossal már a 24-et egyértelműen jobbnak látom, feldolgozástól függetlenül több a részlet.
5x-ösben nyilván össze sem lehet hasonlítani őket a 24U dedikált 5x kamerája miatt.
Érdekes 10X-es zoomnál fordul a tendencia és a 24 élesít agresszívebben, de belenagyítva nincs a 22U-ban sem kevesebb részletBent sötétben viszont egyértelmű az s24 előnye. Nem is azt mondanám hogy hw-esen jobb, hanem sokkal jobb a zajszűrési algoritmusa.
Egy szobában csináltam UW-al is képet, azt gdprmiatt nem raknám ki, de kb hasonló a kettő, nem ég és föld. Kicsit jobb a 24.
Viszont 1x-esben sokkal jobb a 24, mutatom:
1x sötétben: S22U - S24U
1x night mode: S22U - S24U (pontosabban nem átalpozva külön a night mode-ra, de automatikusan megjelent a kis night mode ikon és ott rányomtam) -
ghiottone
nagyúr
válasz
bigmasterg #121875 üzenetére
Havonta kapja az X100-as a frissítéseket. És úgy emlékszem, hogy minimum 3 főverzió, 4 év biztonsági jár a felsőkategóriás készülékekre. A v40-es 2 főverziót és 3 év biztonságit kap középkategóriásként.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #121873 üzenetére
Magic 6 pro nál jobb nem hiszem hogy volna 3x zoom alatt és global.
Maga a teló is nagyon jó, és a kamera is a legjobbak között van, de ha minden is számít, érdemes lehet az s24 ultrát is megnézned.
Ha nincs gyerek vagy este annyira nem számít a topp minőség, akkor jobb választás nem igen van szerintem.
Még ha gyenge is a 3x zoom szenzor, de elfogadható a nappali képminősége és minden másban is remek pl videó.Ha a legjobb kamerás kell, akkor x100 ultra nyilván, de az meg Kici Kínai és még ha az egyik legjobb szenzor zoomot is tudja a piacon, még sem ugyan az, amit leírták ugye az első hsz be.)
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #121867 üzenetére
Honor magic 6 pro 2.5x periszkópos kamerája van.
Nubia z60 ultrára érdemes lehet ránézned, 35mm a főkamera.
Vivo x90 pro plus, ha nem baj hogy Kínai és 1 éves modell. -
Orgi
addikt
válasz
bigmasterg #121869 üzenetére
Esetleg pl a Realme 12 Pro+ kapható is és a 3*-osra jókat írnak:
[link] -
válasz
bigmasterg #121869 üzenetére
3x alatti már kb egyikben sincs.
-
válasz
bigmasterg #121867 üzenetére
Olyan tefont keresel, amit kapni is lehet hivatalosan?
-
BlackV
őstag
válasz
bigmasterg #107928 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
bigmasterg #107774 üzenetére
Ez bizony az
Azt hittem, csak bodykit van egy 1.4-esen, de lekértem és basszus ez egy hús-vér V6 3.0 Clio Sport, 35.000 km-el, 1 hónapja volt műszakin...
Fú de élnék egy ilyet...
-
leslien
nagyúr
válasz
bigmasterg #107705 üzenetére
ja látom én is, de később kapok új képeket aztán majd azt is hozom..
-
Drakmusz
addikt
válasz
bigmasterg #107700 üzenetére
Én egyébként a mai felhozatalból szinte bármelyik csúcsot elfogadnám, de a rendszer miatt marad a Pixel.
Összességében mint telefon azért egy 22 Ultra jobb választás.
Mondom ezt úgy, hogy én a szerencsésebb 6 Pro tulajok táborába tartozom. -
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107700 üzenetére
Pedig túlélesít
-
válasz
bigmasterg #107676 üzenetére
Ja, közben rájöttünk. Az sem lehet olyan bánat, a wide kamera azonos, és a simához képest ebbe is van tele.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107662 üzenetére
Hogyne lenne!
-
válasz
bigmasterg #107466 üzenetére
Igen amit Zotya linkelt azon egyértelműen látszik, de én az enyemromől beszélek. Láthatóan gyengébb mint a snapdragonos.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107386 üzenetére
Én nem vagyok fotós, csak ahol járunk, s a családom örökítem meg, arra szerintem nagyon jó az Oppo. Ami nekem fontos volt a beltér és a videó (egyre több felvétel készítek a kislányomról), ebben pedig nagyon erős az NPU.
Szinte az összes mobil elvérzik a lakásban az izgő-mozgó gyereknél, a Samsungok a leginkább, egyedül a FX5P (nem értem a lensdump miért csíkoz..) és az iPhone-ok dolgoznak szépen. -
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107326 üzenetére
A Samsungok útálták még a verőfényes napsütést, az FE kifejezetten rühellte. Borzalmas állapotot vesz fel a fű pl.
Engem nem zavar, ha szaturált, mindig is a OP, Oppo vonal jött be. Részlet szerintem van elég, a 22U-tól mindenképp több :) -
törölt tag
válasz
bigmasterg #107304 üzenetére
S20 FE. Jó, a kompromisszum-mentes valójában azt jelenti, hogy 2 verzió van fent, mert egyiken az ultraszéles raw mentése nem működik. Ha azzal akarok fotózni, akkor a másikat használom.
De egyébként megy rendesen minden funkció. Ilyenek abszolút nincsenek, mint amiket Elit3Zotya ír, hogy folyamatosan állítgatni kell, meg sokáig tart a képfeldolgozás.Képeket nem szoktam ide hozni, max a szerkesztettbe nagy ritkán.
Nagy látnivaló nincs rajtuk, ugyanolyan, mint más telefonon, amin rendesen működik a GCam. Jpg-ben teljesen a konfigurálástól függ, hogy milyen, de én ezzel nem foglalkozok, mert raw-ban fotózok mindig.
A raw meg szintén ugyanolyan, mint bármelyik telefon gyári appjával akár, csak a többelemes rögzítés miatt zajmentesebb és nagyobb a dinamikája. -
leslien
nagyúr
válasz
bigmasterg #107247 üzenetére
tessék [link] csak a telót fizeted és a szállítást..
-
xhege
veterán
válasz
bigmasterg #107219 üzenetére
Tele esetében is hasonló, nyilván azzal a megkötéssel, hogy az egyik 2x a másik 3x.
natë: Nekem a 11 Pro az ami nagyon bejövős volt. (Lehet nézek is egyet magamnak
)
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107082 üzenetére
Lőjj pro módban raw-val.
#107081 ShadowLac : szerinted a kamera frissítése annyival megoldható, hogy az appot frissítik?
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #107014 üzenetére
"Az fura, a gcam raw mit csinál? Az is több képből rak össze rawt?"
Igen, még raw szinten gyűrja őket egybe és 14 bites dng-be menti ki, de egyébként teljesen feldolgozatlan, még demosaic sincs.
Samung Exper RAW-ról és Apple ProRAW-ról például ez nem mondható el, azok tényleg kamu "nyersképek".
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107038 üzenetére
Szerintem az expert raw nagyon gyenge.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #107034 üzenetére
Ez a főkamera, de feladtam a harcot, mert a teléken nem bírom aktiválni a hdr-t. Raw-ból simán kihozható gyári kamerával ez a minőség.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #107014 üzenetére
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #106984 üzenetére
FÉNYképezés:
alapvetően befolyásolja a végeredményt a fény mennyisége, minősége és iránya.Ezt jó érzés volt elolvasni.
Hogy kép is legyen..:
Htc 10
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #106979 üzenetére
Én: "ha kicsit más szögben sütne a nap, akkor sem lenne rajtuk több/kevesebb élesítés és zajszűrés"
Te: "De." És felsorolsz olyan dolgokat, amiknek semmi köze az élesítéshez/zajszűrés mértékéhez, se a vonalélességhez, rajzolathoz.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #106976 üzenetére
Azért annyira nem kell egyformának lennie a fényviszonyoknak ahhoz, hogy következtetéseket lehessen levonni róluk.
Minimum iso-n készült mind ugyanarról a statikus témáról, ha kicsit más szögben sütne a nap, akkor sem lenne rajtuk több/kevesebb élesítés és zajszűrés, nem lenne más a rajzolatuk. Kb egyedül a színkezelést nem érdemes nézni rajtuk így.Ellenben az a P50 Pro a gsmarena bevallása szerint meg a képek alapján is egyértelműen lencsehibás, S22 Ultra pedig javult valamennyit a megjelenés óta.
Xperia-viszonylatban sokat javult a képminőség, de azért annyira nem extra, Mi 11 Ultrán kívül is van jó pár, ami jobb nála gyárilag.
Amikor egy jól belőtt GCam-mal meg sokkal különb eredményt lehet elérni szó szerint bármiből, akkor főleg nehéz izgalomba jönnöm egy ilyen fél millás teló erős-középszerű képeitől. -
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106883 üzenetére
Persze, csak ennyire volt hirtelen időm.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106869 üzenetére
Jöhet majd néhány sample, nem volt időm még élesben kipróbálni.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106866 üzenetére
Egyik sem kifagyós, ha megfelelő kamera ID-ket használsz.
Expert raw egy kalap sz@r szerintem
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106863 üzenetére
Nem a gcam a lényeg, hanem a cfg. Ha kész, megosztom.
-
ShadowLac
addikt
válasz
bigmasterg #106656 üzenetére
Azt írja nincs optikai stabi. Ha tényleg nincs, nem ajánlanám akinek fontos a fotózás.
(Xiaomi mi 8 után katasztrofális kamera volt a Xiaomi Mi 9 optikai stab nélkül, hamar túl is adtam rajta) -
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #106656 üzenetére
Hasonló a p50 pro-hoz gms-el, és jobb ultra szélessel.
Szerintem eléggé kóser, de picit többet vártam a főegységtől minőségben.
Frissítéssel lehet még nagyon jó.
Ha a p50 pro szintre felemelik, már király lesz. Mert szerintem a p50 pro picit jobb nála ha a fő egységet nézem, és ezt a tesztet kizárólag. -
mjani1172
addikt
válasz
bigmasterg #106595 üzenetére
Hol készültek?
-
novinyul
veterán
válasz
bigmasterg #106621 üzenetére
Csak szerzek egy Mi Note 10Pro-t
-
Sigma7
aktív tag
válasz
bigmasterg #106603 üzenetére
Így már meg tudtam nézni rendesen a képeket és jók nagyon.
De még így sem hiszem, hogy szomorú leszel a 22U-val a kezedben... ;) -
novinyul
veterán
válasz
bigmasterg #106612 üzenetére
Mai napig sajnálom hogy eladtam a MI Note 10Pro-t
kamera sor ugyan az mint MI 10Pro-ban. Még a MI10 Ultra még ami tetszett, de az meg nem kapott B20-t.
-
gretzky77
veterán
válasz
bigmasterg #106612 üzenetére
Nekem is volt Mi 10 Pro-m nagyon szerettem és sztem a kamerája is nagyon jó volt, nem lepődnék meg ha tényleg visszalépés lenne! Bántam is kissé miután eladtam
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106608 üzenetére
Nem használok
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
bigmasterg #106608 üzenetére
Nem a 22 ultra a nagyon gyenge, csak amiről váltasz az eléggé erős szerintem.
Nem egy mi 11 ultra a 10 pro, de azért a képeid nézve, eléggé jóféle szerintem.
Nem nagyon fogsz előrelépést érezni, mert a 21/22 ultra igazi erőssége a sok kamera lehetősége, de ez a 10 pro-nál is eléggé jól volt elosztva.
De ha minden terület számít, akkor eléggé brutális a 22 ultra.( kijelző extra fényerővel, kb besza behu)
-
novinyul
veterán
válasz
Olyan nagyon nem lesz előre lépés.
-
natë
nagyúr
válasz
Ha gcam-et akarsz használni, minek veszel egy fél milliós mobilt? (ami ráadásul az exynos miatt nem is igazán támogatott)
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Nekem tetszenek.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
bigmasterg #106314 üzenetére
Szerintem nem egyértelműen jobb a pixel. Elég nehéz mert
vannak részek ahol jobb az oppo. Hol ez, hol az.. -
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106238 üzenetére
A második. Próbáltam xml editorral is, macerásabb.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106233 üzenetére
ID-t kell jó belőni.
-
natë
nagyúr
válasz
bigmasterg #106224 üzenetére
Amikor 270ért lehetett S21U-t venni, akkor S22U-t is 300-350 között. - 1 hete vettem (256-ost)
Újabb proci - nem igazán előny, ha olvasod a teszteket
+1év frissítés - engem nem érint
beépített S pen - nem használom
gyorsabb töltés - nem sietek, még a gyorstöltés opciót is kikapcsolomVolt egyébként 22U-m. Jó cucc, de ahogy írtam, annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
-
funkmester
aktív tag
válasz
bigmasterg #78901 üzenetére
helo, p20 pro hany mpixelen hasznaltad? es nem probaltal gcamot hazsnalni vele?szeritnem s8 google cammal keszitette a legjobb kepeket...
szivesen neznek portré kepeket is osszehasonlitaskent, vilagosabb, illetve sotetebb kornyezetben,ha van lehetoseged -
Bossi
őstag
válasz
-
Lacy6
senior tag
válasz
Nekem jobban tetszik a P20 pro képei.
-
T0rnad0
addikt
válasz
bigmasterg #47995 üzenetére
Örülnék, ha az iPhone 7-be ilyen minőségű kamerát raknának...
-
moleculez
veterán
válasz
bigmasterg #47903 üzenetére
Nagyon jó lett. Holnap csereltetem az én N6P-met, (fentebb tárgyaltuk, hogy kamerahibás) aztán majd meglátjuk mit tud. A Lumia 930-cal nagyon jó páros voltunk.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Na ez brutál jó kép
-
w333
félisten
válasz
Ritkán mondok ilyet ... de az elmúlt idők egyik legjobb képe lett ez !
Tud ez a N6P már nagyon régóta ezt mondom !
-
Zolom89
senior tag
válasz
Ez azért durván ott van..
Kár hogy nem lehet kapni T-nél, P9 helyett ez lenne
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Na basszus, ennek képnek a a hangulata, színei megfogtak (ráadásul minőségre sem utolsó szerintem).
-
w333
félisten
válasz
bigmasterg #47586 üzenetére
Pontosan ... na ez az ami hiányzik sok telefonból csak only Nexus működik !
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigmasterg #45279 üzenetére
Azért nem lenne rossz ha minden hsz-be beírnád a típust ahol kép van linkelve.
-
Garada
őstag
válasz
Meglepő milyen minőségű képek gyártására képes a telefon, nekem ez elég nagy meglepetés volt.
-
akooos
veterán
válasz
Nagyon szép képeket csinál ez a telefon. Végre valaki oszt is meg sokat
Nekem nagyon tetszenek, főleg a dinamikatartomány
Egy kérdés: a képarány nem módosítható 4:3-ról?Esetleg 240 fps-es videót tudsz majd mutatni, ha lesz megfelelő téma?
-
HardRic
addikt
válasz
bigmasterg #45277 üzenetére
Engem érdekel, elég egyedi kamerája van, nem kicsit tetszik.
-
HardRic
addikt
válasz
bigmasterg #45267 üzenetére
Átlagban mennyi kép sikerül ilyen jól?
-
w333
félisten
válasz
Nagyon jó képeket ... hála az 1.55 μm méretnek !
Szerk.
S7 -re leszek kíváncsi, ha minden igaz 12MP / f1.7 Britecell kamera lesz !
Bár még azt sem tartom kizártnak hogy IMX 377 lesz
Igazából mindegy, hamarosan úgyis kiderül majd minden ...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Ezek számomra meglepően jók.
Eddig a 6p-től sok képet nem láttam, de azok azért nem hozták ezt a szintet szerintem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bigmasterg #44920 üzenetére
Igen, ott van, csak nekem mar surgos volt, mert a 950 XL-t vissza kell kuldenem Karacsonyig a boltba elallas miatt es nem maradhattam telefon nelkul
Kozben meg is lett az LG V10, boszme jo kepeket csinal ez is. Ma csak esti es makrot tudok majd csinalni keso esze (hulyulok a Got Talent altal), holnap lesz tobb tesztkep.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
bigmasterg #19548 üzenetére
Na végre még egy Nexusos
Csak nekem N4 van kicsivel jobb kam -
matyi19
őstag
válasz
Látszanak, az illesztessek.....
De ennek ellenére is nagyon jó kép -
Tuninger
addikt
válasz
Na eeez igen, hiba ide vagy oda, nagyon hangulatos kép lett!
-
Tuninger
addikt
válasz
bigmasterg #19539 üzenetére
Na azért, nagyon "pimpesnek" tűntek a képek egy N8-hoz képest!
-
Bibby
addikt
válasz
bigmasterg #19536 üzenetére
Te ezeken használsz valami HDR-t? Mert a tiroli meg a motoros is gyanús.
-
válasz
bigmasterg #19475 üzenetére
Hát igen. Nagyon jó a téma.
A lemenő nap mindig jó téma - már ha ép nem hetekig nem látjuk a napocskát.
-
irgum
addikt
válasz
Üdültetem a szemem rajta.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Pazar!
-
válasz
bigmasterg #19467 üzenetére
Hát igen... N8.. Mobiloskamera...
-
Danny750
őstag
válasz
GYönyörűek a színei!!
-
Wa2x_
veterán
válasz
Jó kép lett, jöhet még, ha van.
-
Byga007
aktív tag
válasz
bigmasterg #14362 üzenetére
Nwm torzitana csak okosan kell használni az okostelót ga wave 2 es teló is lekörözi böségesen ma teazek fel videót.
-
válasz
bigmasterg #14338 üzenetére
ha nem lenne nem látnám mikor ér pirosba a fordulat. Jelen esetben amúgy felesleges mert úgy állították be, hogy nem tud ott forogni ha akarom is. 8500 a határ.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bigmasterg #14246 üzenetére
Viszont a Symbian egyértelműen rosszabb és netezni is csak döcögősen lehet vele
Az N8 egy sokkal gyengébb HW. még szép hogy döcögősebb. Az meg hogy a Symbian egyértelműen rosszabb... kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest