- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
Vezetékes (jack kábelse) selfie botot használnék, Xiaomi A1 telefonnal.
De a gomb megnyomására nem egy, hanem 100 fotót készít.
Mi lehet a hiba? -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #86973 üzenetére
Én is meglepődve láttam, hogy van ilyen funkció!
Trebrona : nem egy rossz dolog ez a Xiaomi részéről, hogy még a középkategóriába is beleteszi!
Vagy a Mi A1 nem középkategória? -
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #86896 üzenetére
Xiaomi Mi A1. Gondolom az Api 2 hiánya miatt van gond.
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Telót nézek az asszonynak és elég fontos prioritás a kamera. A másik prioritás a méret lenne, de az itt offtopik meg különben is márcsak tepsifonok vannak a piacon...
Elég régóta Xiaomis-ok vagyunk ezért első körben azokat nézegettem: A1, A2, A2 Lite, Note 5, Note 6, MI 8 Lite Pocophone F1.
Próbáltam megnézni, hogy milyen kamerákkal vannak szerelve.
1.,Jól gondolom, hogy az árcédula növekedésével javul a kamera teljesítménye vagy van olyan modell amelyikben jobb kamera van? A1-et érdemes lehet még venni?
2., Ha nem xiaomi akkor mi jöhet még szóba jó kamera teljesítménnyel elfogadható áron? -
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Picit off a kérdés, de valahol témába vágó
Új telefon kellesz és hát a fotós erősségekre mennék inkább rá, megmondom őszintén mezei felhasználás szintjén menne, tehát minden automatán maradna, legtöbb esetben, hardveresen nemkell a legerősebbnek lennie, de 3-4 giga rammal azért kibékülnék, újonnan nem vennék telefont viszont használtan, megbízható készülék kellene, szűkítettem egy picit a listát, amikben gondolkozom
xiaomi mi a1
honor 8
oneplus 3(ha ezen kívül tudtok még jó telefont mondani, akkor megnézném)
Ahogy nézegettem, ezeknek egész jó a kamerájuk és hardveresen is hozzák, azt amit szeretnék...gondolom, van már személyes tapasztalat nektek ezen a téren (igen , a keresőt még nem használtam, mert a véleményetek érdekelne, hogy melyiket érné, megvenni)
Köszönöm a segítséget, és bocs, hogy off egy picit
További szép napot
sziasztok
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Xiaomi Mi8, Huawei P20 Pro, SGS9+, véleményetek szerint melyik "éri " meg a legjobban ár/érték arányban? Hetek óta filózok rajta, mert szeretnék egy készüléket, ami értékelhető képeket készít nem csak nappal, és nem csak úgy, hogy le van támasztva a kezem. Jelenleg egy Xiaomi A1-es készülékem van, de tovább szeretnék lépni.
Köszönöm
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Lassított makró videó egy szál gyufa meggyújtásáról. második felvonás.
Xiaomi Mi A1 +makró lencse
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Iphone se milyen kepeket lo egy xiaomi mi a1-hez kepest? (1 vs 2kamera) mennyivel rosszabb?
-
Ricardo
titán
-
kokokka
addikt
Na most akkor kövezzetek meg, de valamit nem értek. Miért van ez a nagy hájp a Xiaomi Redmi Note 5 kamerája körül? Jó fotók, nincs velük semmi probléma, de nincs is bennük semmi extra. Az Mi A1-em is csinál ilyet bőven, gCam nélkül is. Árához képest még az asszony Redmi 5-ének sem kell szégyeneznie, ha van megfelelő fény. Nem leszólni akarom a telefont meg a képeket amiket vele készítenek, csak nem értem...
-
haiduo82
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni. Max. 100.000 Ft-ig melyik mobilra érdemes lecserélnem a G4-esemet, ha nem szeretnék minőségromlást a képek terén? Bármi játszhat a megadott feltételek mellett. Erősen szimpatizálok a Xiaomi A1-gyel, jól teszem? Vagy más?
Köszőnöm előre is.
Bocs, ha már volt, csak most nincs időm visszaolvasni. -
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
FB-ről melyik linket kell ide tenni, hogy direktbe nyissa a fotót teljes méretben? Mert ez így megint csak jobb klikkes lett
Javítottam a linkeket.
[ Módosította: Ricardo ]
-
kokokka
addikt
-
Gigi01
őstag
Xiaomi Mi A1 60ezerért,vagy használt S7Edge(80ezer,másfél éves)?Ahogy nézem az A1 kamerája jó,és tetszik is,persze a Honor8-é is.Ti így mit választanátok?Bár nem szívesen vennék használtat.
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #79980 üzenetére
Jpg-nél szólnának ezekért is, raw-ban meg gyakorlatilag minden meg van engedve.
Sőt, ha asztali lightroom-mal dolgozol, akkor érdemes is lenne a képek színezetét egységesíteni (középen rózsaszínes folt van, a többi rész meg zöldes árnyalatú, az első és az utolsó képen különösen feltűnő), illetve a vignette-et eltüntetni.
Mivel raw-ról van szó, így szerintem ezek, meg a színhőmérséklet állítása (ésszerű keretek közt) is inkább korrekciónak minősül itt, ennek még bele kell férnie.
(#79981) tirszin:
A portolt Google Camerával eléggé megközelíti azt a szintet (és stílust) a G6. Meg a Xiaomi Mi A1 is jó, de azon nem működik hibátlanul, pöttyöződik az ég...Gyári kamerával semmi nem hozza azt a szintet azóta sem, még a csúcskategóriában sem, nemhogy az olcsó telefonok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest