- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #32935 üzenetére
Nokia 808 PureView
Mint például ez?
Utána gyorsan eliszkoltam a tekintetek elől.Szar fotó csak úgy a móka kedvéért ment.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #32772 üzenetére
Na erről nem mondanám meg milyen telóval készült. Szerintem jól kaptál el rajta mindent, művészi lett. Szépek a színek és az a fény becsillanás is pont annyi amennyi még nem bántja a szemem.
Ilyenkor nem is kell élesnek lenni-e a fotón látottaknak, így zaj sincs.
De ezt nem te lőtted ügye?
Ahhoz túl jó lett.
-
balazs1022
őstag
válasz
Polarstar #32312 üzenetére
Köszi! Sajna nem az enyém az opel. Az enyem az csak a kismotor.
MR007RM: Köszönöm!
irgum: Zajt csak az elesites miatt csinaltam. Ha lehetne a telefonban elesseget allitani akkor erre nem lenne szukseg. Az h a 4:3-bol 16:9 lett annak nem lett minosegi kovetkezmenye. Ha telefonon 16:9et allitok ugyan ez lett vna vegeredmeny. Mindig 4:3 fotozok, mert inkabb legyen tobb reszlet (8mp) mint kevesebb (16:9 -》6mp)
-
stilo18
addikt
válasz
Polarstar #32306 üzenetére
Jah szerintem is, ez HTC, nem lehet jó...
A 4mpx látszik itt is, viszont a színek nagyon jók pl...
Engem arról győzött meg, hogy hiába akarják az emberek a legszarabb fotós telefonnak beállítani, látszik, hogy ha gyengébb is, mint a konkurencia, egyáltalán nem rossz..
Annyira, mint amennyire mondják, annyira meg végképp nem...
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #25079 üzenetére
"Szokatlan, hogy a megnyitáskor rendre "nem tudja megnyitni"
Talán azért mert utómunka után még inkább nőtt a fotó által lefoglalt hely, szemben a korábbi tapasztaltakkal, mikor pont a méretcsökkenés miatt nyultam bele.(Van köztük 20MB-os is
) Lassacskán, mintha RAW-ról lenne szó.
-
-
csampei
senior tag
válasz
Polarstar #24867 üzenetére
A hangszín nekem nagyon bejövős!Főleg hogy ott 100db körüli hangnyomás lehetett,és nagyon jól kezelte a Bberry ezt a problémát!Erre nem sok teló képes(vagyis amik nekem voltak csak a SE Xperia Arc/s tudta kezelni,a többinél köpedelem torz volt a hang ilyen hangerőnél)
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #24529 üzenetére
Töröm az agyam legközelebb hasonló helyzetben hogyan ügyeskedjek. Tegyek egy polárszűrőt a lencse elé(van olyanom)? Menjek éjszaka?
A színtelítetség kívételesen ugyan magasabb volt a szokásos beállításomnál, de az nem okoz olyan mosást mit ami történt. Vagyis pontosítva, mint amit időnként produkálni tudok kedvező esetben attól eltérően. pl Az előző sorozatom.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #24521 üzenetére
Talán elromlott a telóm
..... Ha nincs bekapcsolva automatára az ND filter akkor az egész ég egy nagy fehérség értem? Namost az ND mit csinál a víz esetében? Ugyanakkor nagyon jó szolgálatot is tehet. Nezéz téma ez hozzám hasonló fotózni nem tudó emberkékkel.
Tessék bizonyítani személyesen a masinátokkal az igazatokat. Főleg kedves 808 tulajok
. Én meg így gondolom.
Na csak kiderül milyen szar valójában a 808PV. Sebaj én mindig tudtam, csak eddig titkoltam.
(#24522) Wa2x: Egyre több jó fotót látni a lumiáknál. Ha így halad váltani fogok. A következő 41MP-s telóra utazom. A mostani még nem elégséges tudásu a beruházásra és váltásra.
-
irgum
addikt
válasz
Polarstar #24443 üzenetére
Na azt hittem senki nem veszi észre a kép lényegét. Úgy volt, hogy mikor odaérkeztem a kocsival már úgy állt ott ahogy a képen látszik. Nemsokkal ez előtt engedhették le a sorompót. 2 perc múlva jött a hév jobbról, aztán megint 2 perc és balról. Én nem bírtam magammal a kocsiban, alig bírtam a visszatartani a mosolygást, sőt nem is ment.
Lehet filozofálni, hogy mi történt a söfőrrel, de mindenképp vicces ez.
A másik ugyanitt egyszer szintén egy piros kocsi volt, amire ráengedték a sorompót...
Az is 5 percig úgy állt ott, előttem állt még egy kocsi az meg ott videózta. Hát az egész napomat feldobta. Aztán mikor felengedték a sorompót nagy gázzal elhajtott.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #24365 üzenetére
Hiába! Elég szétnézned a neten fotóilag olyannál aki tudta mit vesz.
(#24366) irgum: Nagyon másként gondolom. Az emberek többsége nem akar utólag szerkeszteni. Mint jeleztem korábban nem igazán állítgatok, csak alapból máshogy van belőve mikor előveszem. Na ezt kéne már végre megérteni.
És hogy van-e értelme, vagy nincs ránézni a beállításra? Ne már.
-
BobTail
őstag
válasz
Polarstar #24325 üzenetére
Én most épp ebédszüneten Budapesten a Nokiában
Amúgy
ide már nem merek képet feltöltenimostanság inkább flickr-re rakom a képeimet, és napokon belül küldöm vissza a 925-öst, úgyhogy hamarosan visszakerül a 2. zsebbe a 808-as -
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #24219 üzenetére
Ezek a nyomorult pókok főleg este szeretnek előjönni, ami ügye fotózás szempontjából nem a legjobb.
Nálam is az első a bejövős, aztán az utolsó. A zajt sajnos nem tudtam levarázsolni úgy, hogy ne legyen rosszabb mint előtte. Már bánom a linkelést, lesznek ezeknél jobbak. Inkább a nézet, talán a pókháló fogott meg hírtelen nem a pók(egy vödör sőr társaságában)
, mikor linkeltem.
(#24220) BobTail: Most kezdem vizslatni, de jónak tünnek.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #24168 üzenetére
Kisérletezgettem és amellett döntöttem. Van benne egy kis melegség. A napot is pozitívan befolyásolta szerintem. Izlések......Sokat agyaltam mi módon ruházzam fel a fotót, mert lehetne vele játszadozni. Ugyanakkor a zajjal is vigyázni kell, mi sok esetben felerősödhet.
-
tzsolesz
nagyúr
-
quailstorm
félisten
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #23521 üzenetére
Panoráma állványról? De ha letöltöd a fotót és megnézed úgy, plusz az adatokat, képarány, pixel stb.....
Szinte mindig azt a 9MP 16:9-es szabványt nyomom. Nálam nem torzít, talán a téma becsapós.
A velem szemközti padról ment egy jópárszor.
(#23520) kelekyle: Inkább éjszakai erdővédő kommandós. Igazi nehézfiú vérebbel az oldalán.
Vagy a házam előtt üldögélvén, mint kis szigeten:"végre csend és nyugalom honol"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest