Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz sdd2 #9883 üzenetére

    Nem rég lehet őket kapni, idézett Bog-tól:

    Arc
    "Nos. Képernyőnyi méretben minden fotó nagyon patent, de ha 100%-os nagyításra kapcsolunk, akkor bizony kijönnek a hibák. Egyrészt a képzaj annak ellenére is jelen van, hogy nagyon komolyan mos az algoritmus, ez jellemzően a vonalélesség kárára történik. A színhűséggel viszont nincs probléma, azonban mint annyi Sony Ericsson telefonnál, itt is felüti a fejét a kromatikus aberráció. A képek túlságosan digitális hatásúak, úgyhogy megint nem fogunk új királyt avatni a fotós mobilok mezőnyében. Az Xperia arc nem emelkedik ki a többi androidos okostelefon közül, pedig elvileg egy Exmor R nevű technológiát is kapott, amellyel sötét környezetben is tud értékelhetőt fotózni. Legalábbis a gyártó ezt állítja, de nekünk ez nem sikerült, befotóztunk a szekrénybe lelkesen, de egy Samsung Wave is ugyanazt produkálta, amint az arc: egy használhatatlan semmi lett az eredmény."

    Neo
    "A fenti képeken elég erős a képzaj, kevésbé mos az algoritmus mint az arc esetén, a kromatikus aberráció is kevésbé van jelen. Ettől függetlenül a neo képei sem váltják meg a világot, akár tökéletes napsütésről, akár homályosabb környezetről van szó. Persze monitornyi felbontásban nagyon szépek az alkotások, de a nyolc megapixelnek 100%-os nagyításban ennél jobban kellene teljesítenie."

    Minden relatív, végül is nem fényképeznek rosszul, attól függ mi a viszonyítási alap.
    Sokan a Sony név hallatán, hasra esnek. Nem kellene, fényképezőgép terén is van jóval jobb márka. Sony Ericsson meg eleve nem kapta meg eddig a Sony kamera technológiát.
    Jó reklám fogás semmi több, ettől eltekintve nekem a kedvenc márkám, és mint telefon nagyon jónak tartom a SE márkát.
    ;)

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák