Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    @mjani1172: Igen, ugyanarról a helyről/témáról csináltam - viszont folyamatosan mozogtam, hogy legyen különbség. Az eredeti célja a fotóknak nem az volt, hogy ide feltöltsem őket, csak amikor gépre másolva megnéztem, mit is csinált, elszörnyedtem. És mivel ez már a nagyon sokadik csalódásom az S10+ kamerájával kapcsolatban, nem akartam egyből "háborogni", gondoltam, megkérek másokat is, nézzék meg, ugyanazt látják-e, mint én.

    A régi telefonommal (Note8) pont ugyanígy fotóztam volna, aztán megvágom, egy kis finomhangolás, és már mehet is. És tökéletesen tette a dolgát, imádtam. De eladtam, cseréltem erre, mert ha már a kamerával hirdetik, akkor próbáljuk ki - visszafejlődés csak nem lehet.
    De hát úgy látszik, az van. Na persze nyilván nem hardveres fronton - ezt inkább a szoftver rontja el. De nagyon. Nagyon-nagyon.

    @kdavid94: Igen, így valóban élvezhetőbb. De azért is raktam fel mindet, mert nem akartam elhinni, hogy az összeset így elrontja. Számomra ezek használhatatlanok. És oké, most volt valamennyi időm kattintgatni. De ha csak pár képre van idő? Ez a kamera(szoftver) még 5 percből se tudott egy használható képet összehozni. Persze meglenne a lehetőség RAW-ban fotózni, de hát akkor minek van a szoftver? Csak azt nem értem, hogy nem jött még ilyen elő másnál, hogy nem kapott még ezért a fejére a Samsung, hogy ugyan, rakja már ezt rendbe.

    @psajti: Ez szerintem is inkább szoftveres probléma. De hát így meg vagyok lőve. Megy vissza a feladóhoz.

    És akárhogy nézem, Note10 is ugyanilyen fotókat csinál. Életlen, elmosott, használhatatlan. Amíg csak a telefon kijelzőjén látod, nagyon szépnek tűnik, de rázoomolva már esik is szét.

    Na mindenesetre köszönöm, hogy ránéztetek. :R

Új hozzászólás Aktív témák