Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz no more #83361 üzenetére

    Tudom, hogy ez egy fotos topik, itt szepen ki lehet beszelni a dolgokat, es sokaknak ez a hobbijuk, amit en tiszteletben is tartok.
    :R

    De!
    En egy atlag csalados ember vagyok, aki a mindennapjainkat akarom megorokiteni, illetve a munkam soran is szuksegem van a fotozasra.
    Nekem az a lenyeg, hogy osszessegeben egy kep elvezheto, szep, tartalmas legyen.
    Tudom, hogy neha ez kicsit masabb, mint a valosag, de nekem akkor is az tetszik. (Ne kovezzetek meg e miatt.)
    Itt a PH!-n is sokan szidjak a teszteket, ami a telefon fotos reszet illeti, hiszen foleg az atlag felhasznalora hegyezik ki.
    Egyes hozzaerto felhasznalonak ez nem nagyon tetszik, mondvan az automata mod "kit erdekel", a keszulek pro modban jobb, mint az x-y keszulek.
    Ez is igaz!

    En abba a csoportba tartozom, aki nem akar kinlodni a tovabbi szerkesztgetesekkel, hanem kattingat es kesz.
    Igy nekem az a lenyeg, hogy ebbol a szempontbol hozzam ki a legjobbat az eppen aktualis telefonombol, es en azt latom jelenleg erre a gcam alkalmazasok a legjobbak.
    Meg a gyenge, a gagyi minositesu telefonok is nagyon jo kepeket lonek a gcam-mal, arrol nem is beszelve, hogy ezek az 5*-os mobilok gyari kamera appjainal is jobb kepeket keszitenek. (Szerintem.)

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák