Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    Szép reggelt mindenkinek!

    A RAW, DNG azért került át a másik topikba, mert bár nyers képek, általában utólag kidolgozza az ember. ezzel nincs is baj, hiszen ez a lényege. Ennek a kidolgozásnak azonban nem lehet meghatározni a mértékét, nem lehet a határt meghúzni, hogy "nem lehet túlszerkesztve" mert ez mindenkinél mást jelent.
    Eddig engedélyezve volt, azzal a feltétellel, hogy mellé kell linkelni az alap képet is. Senki nem tartotta be, így átkerült a másik topikba.

    Gcam:

    Ez a pixeleken alapból rajta van, a többire azonban külön kell rátenni. Ez viszont nem úgy megy hogy leszedjük a play áruházból, és rábökünk a telepítésre, hanem sajnos "mókolni kell". Ez sajnos akármennyire is egyszerű és alap többeknél, nagyon sokan nem fognak ezzel szórakozni, mert vagy macerás, vagy neegyszerűen nem tudják megoldani.

    Ha valaki betér ide készülékvásárlás előtt és rákeres egy adott telefonra akkor feldobja neki azokat a képeket amik azzal készültek.
    Mostanság a többségénél ott volt alatta , hogy Raw, DNG ezzel azzal kidolgozva, Gcam....stb.
    Ha valaki azt sem tudja hogy ezek mit jelentenek (sokan vannak), akkor rengeteg képet fog találni a topikban, de az nem derül ki számára, hogy ha megveszi az adott készüléket és simán "csak" használja, milyen képet tud vele készíteni.

    Aki meg képben van, Tudja mi az a RAW, DNG, ki tudja őket dolgozni, képes/és hajlandó Gcam alkalmazást telepíteni, annak nem okoz problémát a másik topikba átnézni.

    Aki ilyen képeket szeretne megosztani, annak csak annyi változott, hogy ezentúl nem ide, hanem a másik topikba kell linkelnie.

    Ez így egyértelműbb, átláthatóbb.

Új hozzászólás Aktív témák