Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Remekelek28 #64700 üzenetére

    Istenem, még mindig nem érted, de azért még én vegyek szemüveget. :DDD

    Még jó hogy 100%-os nagyításban hasonlítják össze, csak úgy lehet megítélni a minőséget. De a G6 képének nem jobb a minősége, nem azért látsz rajta néhol több részletet, mert kevésbé mos, mint a Nexus, hanem mert a kisebb látószög közelebb hozza a dolgokat (ezt értettem a zoomolós hasonlat alatt, nem azt, hogy a tesztekben mennyire nagyítanak bele), illetve mert többet élesít rajta, ami inkább árt mint használ, ilyenekre gondolok ezalatt..

    De akkor hozok én is egy példát, ez alapján szerinted melyik élesít túl és mossa jobban a részleteket a zajszűréssel? Nézd a ház körvonalát, a falak textúráját, meg a cserepeket.

    Mielőtt valaki félreértené, nem a G6 ellen beszélek, LG-s vagyok én is, és valószínűleg ez lesz a következő telefonom nekem is (hacsak nem kapja magát össze addig a Sony és rak egy értelmes manuál módot és RAW támogatást a telefonjaiba). Teljesen megfelelő a G6 képeinek a minősége is, de a objektíven nézve a 6P-vel szemben alulmarad, ezt itt csak 1 ember nem látja és annak ellenére vitatkozik velem egy napja, hogy látszólag nem sok fogalma van a témáról.

    Azt azért még tegyük hozza, hogy az általam említett hibák nagyrészt szoftveresek, tehát RAW-ban fotózva lehet őket orvosolni. A többiektől meg elnézést, hogy ezzel a vitával szemeteltük a fórumot, én a részemről ezzel lezártam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák